det växlar fort..

humöret.
Igår var det lite partykänsla inför 50 årskalaset. Man tänkte inte på allt det tråkiga utan musik som spelades hemma för att komma igång var:


medan det idag spelats musik som:


Vet inte varför men idag har allt tråkigt kommit över mig i omgångar och att barnen tar sönder glas, inte äter mat och bara bråkar med mig och varandra gör ju inte saken bättre.. Ni vet när man till slut kommer till en gräns för vad man orkar och stänger in sig på toaletten i tron om att få sitta ifred men inte ens det går.. "Mamma, jag måste kissa!", "Mamma, vet du vad Fanny gör?", "Mamma, Felicia puttar!"..suck.. Jag VET att det inte är deras fel att jag mår som jag gör och jag VET att de inte kan göra något men jag kan INTE hjälpa hur jag känner. Sen vet jag också att det är många andra som har/är i samma situation som jag är men det hjälper inte mig personligen.. suck igen.. känner mig så tråkig vissa dagar och sedan går humöret uppåt och man kan nästan fnysa åt sin självömkan dagen innan..Så är väl livet -det går upp och det går ner..Idag får det nog bli tidig läggdags för barnen -blev sent igår och även om vi vaknade till ordentligt strax efter 9 idag så har de inte sovit ordentligt. Imorgon lämnar jag Felicia i skolan, hon ska ha sin första utedag med fika. Efter det lämnar jag Fanny hos Morgan och ska sedan försöka skriva ut alla papper jag behöver inför morgondagens möte om ekonomiskt bistånd.. Teddys skrivare och jag började bråka igår och har tydligen inte blivit vänner ännu..hmm.. Ska efter utskrivna papper åka bussen till mamma och äta lite mat sedan gå till stan och titta lite. Kostar ju inget att titta!


Jag vet att det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen men har haft mycket att göra hela veckan..blir nog bättre nästa vecka eftersom barnen då ska vara hos Morgan och man har mer tid vid datorn..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0