En bra kvinna...

...reder sig själv!
Idag har jag försökt att få bort dessa jäkla bananflugor, även kallade sopflugor här hemma. De kom hit medan jag var på Öland då jag hällt vatten i badrumshinken och nu vill de inte dö ut! Köpte ännu en flaska vinäger idag för mina sista pengar och satte ut några glas runt om i lägenheten och med hjälp av diskmedlet så har jag nu 4 glas med botten full av just dessa äckliga varelser.

Det luktade illa i badrummet så jag har även rensat i avloppen, det var inte så lätt att göra det under badkaret dock då man måste flytta det men jag gjorde så gott jag kunde och det som finns kvar hoppas jag dör av klorinet jag hällde ner där!

Har haft en tråkdag idag. Min ekonomi är verkligen så nere i botten som den kan vara. Just nu har jag ingen aning om hur eller om jag får några pengar i slutet av augusti. Imorgon får jag förhoppningsvis besked från pedagogik -institutionen om de kan hjälpa mig med ett intyg som a-kassan vill ha. Får jag intyget ska det skickas in och sedan ska man återigen se om jag uppfyller kraven för att bli berättigad ersättning. Så om jag har tur ordnar sig allt lagom till slutet av månaden -hur jag isf ska klara mig dit är frågan. Tycker att det är konstigt att folk som vill jobba och söker massa jobb och som inte vill leva på bidrag ofta är de som drabbas av motgångar.

Om jag nu INTE blir berättigad ersättning så funderar jag på att plugga heltid denna terminen -då får jag iaf CSN. Men de pengarna kommer ju inte heller förrän i mitten av septemeber och jag har nästan svurit på att inte studera igen men vad ska man göra? Kan inte lita på att min timanställning inom bemanningsteamet ger mig heltidsjobb och tillräckligt med pengar till räkningar och mat. Kan jag inte stämpla upp till heltid så är det ju inte så stor mening att ta jobben -om jag nu kan få CSN menar jag. Funderar isf på om man ska ta någon heltidskurs i Kristianstad så det blir smidigare att pendla från Nättraby -bussarna går ju nere vid E22:an medan buss/tåg mot Kalmar och Växjö går från stan. Men som sagt, vet inte än hur det blir. Man får ju också se om man skulle komma in på någon kurs via efteranmälan vilket inte alltid är så lätt. Suck..som sagt..tråkdag och jag är därför på tråkhumör.
Sitter i halvmörker och tycker synd om mig själv -det får man väl göra ibland. Det skadar ju ingen annan menar jag, lite självömkan.

Kommentarer
Postat av: Stiiniis

Då kan vi pendla till krstd tillsammans :p

2009-08-08 @ 13:47:39
URL: http://stiiniis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0