Nääee..

Vad trist det blev i dagens röstningsresultat av SYTYCD: Jason åkte ut! Hade gärna gärna sett honom i finalen tillsammans med Brandon. Att Janette åkte ut var inte lika drygt -alla 4 tjejerna är suveräna och jag har ingen favorit som sticker ut bland dem.  Katie Holmes "sång- och dans nummer" vet jag inte ens om man ska kommentera och ge uppmärksamhet..pinsamt..

Har läst lite om friidrotts -VM idag, har verkligen inte haft koll i år. Eller inte på flera år faktiskt.
1988 såg jag sommar -OS från Seoul och efter att ha sett Carl Lewis springa blev jag såld på friidrott. Jag kunde namnet på nästan hela USA:s trupp som medverkade i flera år; främst inom löpning. Det var STORA namn på den tiden, namn som: Leroy Burrell, Dennis Mitchell, Jon Drummond, Mike Marsh, Frankie Fredricks, Michael Johnson, Donovan Bailey och det var kvinnor som: Gail Devers, Marlene Ottey och Marion Jones. Under senare åren, efter att Ato Boldon och Maurice Greene "kommit fram" och världsrekordet sänkts drastiskt från 9,96 till det ofattbara 9,58 på 100m så har jag börjat tappa intresset. Jag tror att det finns så mycket doping inom denna sport att jag inte kan se det som enbart kroppslig prestation längre. När Ben Johnson klantade sig, inte bara en gång, och åkte fast för anabola steroider och när Marion Jones och hennes man Tim Montgomery åkte fast och de fråntas rekord och medaljer -då är det inte lika roligt längre.

Den svenska truppens insats har under åren varierat. Vi hade en period med Sunneborn, Erika Johansson, Bergqvist och så Strand och Holm. Sedan kom det nya generationen med Kallur, Klüft och Olsson men nu? Detta året hade vi väl nästan bara Wissman och "Musse" att förlita oss på och "Musse" kom sist i finalen medan Wissman fått en halsinfektion och inte kan springa i finalen. Trist. Men så kan det gå.

För att muntra upp så ska jag ge er något riktigt pinsamt..haha..Carl Lewis "stora" (och absolut enda) singel hit: Break it up. Check out the nice outfit..haha..


Nu är det sovadags. Klockan är mycket idag igen och jag som skulle lagt mig tidigt. .hmm..Vi hörs imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0