VIVÀ Karlskrona

;en musik- mat och kulturfest har det varit i helgen. Jag, Morgan och barnen var där i fredags men mest för att titta lite och sedan ville Felicia gärna se (och höra) Lili & Susie. Felicia gillar alla låtar från melodifestivalen samt många från Eurovision, man är ganska trött på de låtarna nu några månader senare. I fredags var vi som sagt mest bara där för att kolla runt lite för på kvällen var det kalas på Ölandsgatan. Malin har ju fyllt 18 och fick då en kokbok och ett förkläde -dags att börja bli lite vuxen när hon på pappret är vuxen. Maria har också fyllt år för någon månad sedan och hon fick ett tittskåp till badrummet. I tittskåpet står det "VID NÖDFALL -KROSSA GLASET!" och så är det en nästan tom toarulle i. Felicia och jag såg en gång när Philomene gjorde ett sådant på Philofix (Bolibompa) och när Maria såg vårt fina ville hon också ha ett.

På lördagen åkte vi in till festligheterna igen -då för att göra alla barnaktiviter som fanns. Men vid ansiktsmålningen var det 4-6 barn före och det gick inte snabbt så det struntade vi i. Vid den "öppna verkstaden" där man kunde göra fjärilar var det också fullt -vi orkade inte vänta där heller. Vi gick istället till Bergqvistska gården för att vara med på den interaktiva teatern Rubinskallens hemlighet. Felicia tyckte det var jättekul och alla barn sprang efter Dimitri och Annie...förlåt.. Äventyrarna Henry och Betty var det ju..Kul och bra att barnen får vara delaktiga och att alla barn får chans att vara med -den går ju även som sommarteater på Stumholmen men den kostar pengar. Inte mycket men har man inga så är små summor också pengar!


Eftersom det var så varmt åkte vi direkt efter teatern till Tallholmen och badade. Visst märker man att vattnet inte är lika varmt som för några veckor sedan men å andra sidan så är vi nu inne i augusti.

Senare på kvällen -när barnen somnat -såg vi The Hangover. Den var faktiskt roligare än jag trodde den skulle vara. I klippet som ni kan se här under är även min gamla idol Mike Tyson med och han sjunger..OMG..tur att han inte satsade på en sångkarriär!!


Igår var jag och barnen på Tallholmen igen -skönt att sommaren inte har släppt taget riktigt än. Vi badade och badade tills det var dags att röra sig hemåt. Felicia cyklade men det tar ju ca 30 minuter att ta sig från stranden och hem. Lite skillnad från när man bodde på Långö respektive Saltö -då tog det knappt 3 minuter.
Nu ska jag ner i tvättstugan men återkommer kanske under dagen!

Kommentarer
Postat av: Tiara

Haha NU läser jag bloggar x)

men du, jag tror inte att han skulle få några problem med en sångkarriär ..jag menar, Enrique klarade det : o ;)

2009-08-06 @ 22:59:17
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0