Michael Jackson

När jag skulle uppdatera min blogg så kollade jag lite på Youtube -lite research inför ett kommande inlägg- och då kom jag på att jag tänkt att skriva lite om Michael Jackson här. Nu var det nästan 1 månad sedan han dog men det som jag ville nämna hände egentligen någon vecka efter hans död. Jag och Felicia spelade spel i soffan och hade M Jacksons minnesceremoni på i bakgrunden. I slutet av programmet så går hans vackra "dotter" Paris fram till mikrofonen och gör ett uttalande som gjorde både mig och Felicia tårögda. Hon förstod inte vad flickan sa men jag hade förklarat innan att det var en sångare som hade fått ont i hjärtat och dött och nu ville alla göra något fint för honom och att det var hans familj etc..


Några dagar senare talas det om att talet som den här 11 åriga flickan gjorde var planerat och inövat. En himla bra skådespelerska i så fall. Sedan kan man ju alltid spekulera i om de hade sagt till henne vad hon skulle säga eller att hon skulle säga något i slutet men de känslorna känns ganska äkta för mig!

Att det inte är M Jacksons biologiska barn kan nog vem som helst förstå eftersom han föddes som afro-amerikan och även om han nu hade hudsjukdom som gjorde honom vitare (?) så är dessa barnen inte födda som mulatter. Men de är uppvuxna hos honom, utan mamma och nu står dessa barn helt utan föräldrar i en helt ny värld som deras pappa hållt undan från dem. Nu får de gå ut utan masker för ansiktet och enligt källor (som man inte alltid bör lita på dock) så får de visst först nu titta på vanliga tv-sändningar och äta vilken mat de vill.
Huruvida detta är sant eller inte bryr jag mig inte om, jag tänker bara på dessa 3 barn som har gått igenom något tragiskt och inte får sörja ifred. Tragiskt är det också att ikonen och King of pop inte enbart blir ihågkommen för sina hits eller sina moon-walks utan kanske mest för sina operationer, klädval, livsstil och forna åtal om pedofili. DET är tragiskt.

Ville bara lägga in en video med BOUNCE som jag tycker är så häftig, hade nog varit ännu bättre att se den live.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0