Öland

I förra veckan var jag med Morgan och barnen på Öland. Vi valde att campa på Ekerums camping som vi varit på förut och där finns allt man behöver -nästan lite lyxigt för att vara camping. Stranden är jättefin och det är långgrunt, det finns många olika lekplatser för barn i alla olika åldrar så som barnfamilj är det verkligen semester med lek och avkoppling.

Vi åkte till Öland på onsdagen och var då på campingen hela dagen, på torsdagen begav vi oss till Ölands djur- och nöjespark vilket båda barnen verkligen uppskattade. Vi gick bara förbi poolområdet men ingen av dem var så sugna på att bada då för de ville åka karuseller -det tyckte vi var bra eftersom det finns pool och sandstrand på campingen som är gratis och då är det bra att man använder sin tid till att utnyttja inträdeskostnaden på sådant som inte finns "hemma".
Fredagen kom och gick, vi solade och badade i några timmar men sedan tröttnade vi på den extrema värmen och åkte till IKEA, Kalmar för att äta middag. Där har vi bra mat till bra priser -samt luftkonditionerat varuhus -ME LIKE!
Det var nog en av de lugnast semestrarna vi haft trots våra ekonomiska situationer. Jag tror att det dels beror på vår relation till varandra numera samt att vi nu inte hade "bara några veckors semester" när man ska hinna med så mycket som möjligt utan nu hade vi varit avslappnade i veckor resp. månader och behövde inte använda semesterdagarna för att varva ned. Glada och lugna föräldrar ger glada och lugna barn..Eller?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0