Öppna din dörr

...var den låten som inledde den återigen underbara utekonserten med Tommy Nilsson på Kastellet. Tredje året i rad med samma artist och samma låtar men minst lika bra detta året. Han vet hur man får igång en publik och det är så mysig stämning över allt att man bara njuter. Detta året var det många låtar som berörde mig mer än de gjort innan och när jag lyssnade på dem hemma idag funderade jag på varför jag inte lyssnat på alla hans texter innan. Många låtar från förra skivan skrev han under sitt uppbrott med Malin och jag förstår precis hur han menar och känner i de låtarna.
Eftersom jag gillar youtube (nähe) kommer här en fin video med en av hans mest underbara låtar och en av mina favoritfilmer från Disney..håll till godo..Låten börjar ca 2:10.

Låten ger minnen från många tryckare med Marcus J på disco i Lyckeby medborgarhus 1994..Fast videon förknippas inte med den minnena..haha..

Men man ska inte glömma bort Tommys andra låtar han spelat in, t.ex.: En dag, Vi brann, Amelia, Maybe we're about to fall in love, Miss my love, Allt som jag känner, Tro på människan och En annan vind som är bra allihopa. Han avslutade som alltid med A whiter shade of pale som han gör såå bra!

I år kändes det inte som att det var lika mycket kaos vid färjan hem även om det kan göras smidigare och det verkar som att många åkte hem tidigare eller hade ordnat med båtskjuts för inte åkta alla de 1000 människor från Kastellet färjan in mot stan. Kan ju också bero på att en stor del av besökarna bor på Aspö (?).

I natt sov jag på Långö och åkte hem i eftermiddags. Tänkte åka hem och bara byta om för att åka till Rosenholm och leta lite svamp igen men det är för varmt för att springa runt i skogen -myggen älskar mig och det finns gott om dem en varm dag i fuktig skog. Imorgon kommer mamma till Nättraby och vi ska ut i skogen istället.
"Svaaampaaarna!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0