sommaren är kort...

och det mesta regnar bort. Suck. Nu får vädret bestämma sig om det ska vara soligt och varmt eller regna. Som det är nu vet man ju inte från dag till dag eller ens timme till timme hur det kommer att vara -ska man packa ner saker och bege sig till badstranden eller kommer man bli plasksur?

Har fått lite kommentarer om att jag bloggar alldeles för sällan och att när jag väl bloggar så skriver jag för långa inlägg. Därför kommer jag nu dela upp min uppdatering i några olika inlägg så kanske det slipper bli sååå långt.

Sedan jag skrev sist har det inte hänt för mycket. Jag och barnen har varit och plockat bär vid några tillfällen: blåbär, hallon och smultron i skog samt krusbär och vinbär vid vår kolonilott. Har även fyllt på i frysen med ännu mera rabarber. I tisdags var jag, fanny och Malin (systerdotter) i skogen och skulle se om man kunde hitta lite guld och vi hittade tillräckligt för att göra varsin smörgås på kvällen med smörstekta kantareller med lite grädde..mumma..Nu väntar jag bara på att bli barnledig så man kan springa ut i skogen, utan vagn, och leta leta och plocka plocka.. "Svaaaampaarna!"..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0