tiden går såå fort!

Känns som att bloggen inte är första prioritering under sommaren men det är väl ganska sunt. Ja, om man nu inte har det som jobb och får betalt för det -då hade jag nog kunnat offra lite mera tid och skriva mer intressanta inlägg om både det ena och andra. Nu blir det lite uppdatering av veckan som gått istället.

45 -årskalaset på lördagen kom och gick utan några större överraskningar. "Same as last year" kan man säga. Söndagen och måndagen tillbringades på Tallholmen, enda skillnaden var att jag var barnledig på måndagen samt att jag brände mig duktigt på ryggen i måndags! Hem och badda på aloe calming aftersun lotion!

Tisdagen kom och jag jobbade några få timmar sedan på eftermiddagen blev det bio med storasystern. Vi var på Änglar och demoner, "fortsättningen" på DaVinci koden och baserad på Dan Browns bestsellers. Den varar i nästan 2½h men det som utmärker en bra film är när det inte känns som att man sitter i en instängd, syrefattig biosalong så länge utan tiden går fort. Den rekommenderas och är värd pengarna, men om man som jag köper biljetter billligare genom hgf så är det ju ännu bättre.

När filmen var slut mötte vi upp min systerdotter och hennes kompis som skulle gå på The Proposal och eftersom jag inte känner någon annan som kommer vilja gå på den filmen bestämde jag mig för att utnyttja min sista biocheck och gå med dem på den filmen, Maria följde också med. Så till Hemköp för att handla mer godis och dricka, andas frisk luft och så in i ännu en biosalong.
Som jag har nämnt i tidigare inlägg så är ju min favoritgenre inom film just romantiska komedier så även om jag kände på mig hur filmen skulle sluta så var den så söt och även riktigt rolig på vissa ställen.I lördags, dvs igår, mötte jag upp min syster och hennes vänner på O'learys där vi åt och drack gott en stund innan vi åkte ut med Mattis båt. Det var lite mörka moln men eftersom inget regn utlovats brydde vi oss inte. Men OJ vilket oväder som kom in igår. Jag kan inte komma ihåg att det åskat och blixtrat i så många timmar förut och som det regnade! Vi var genomblöta på kvällen och innan min buss kom hann jag börja frysa med alla de blöta kläderna. När jag väl kom hem och skulle börja stänga fönstrena halkade jag på köksgolvet, i mörkret, som var fullt med vatten och jag slog mitt knä och min armbåge ganska hårt i golvet. Fram med mopp och handdukar kl 3 på natten..hmm..På min balkong var det 2cm vatten på vissa ställen, verkar som att golvet lutar lite där eftersom vattnet inte var över hela golvet.
Jaha..det var sommarvärmen för denna gången, undra när nästa kommer?

På tisdag ska jag på en arbetsintervju för en förskollärartjänst på en förskola i närområdet som jobbar med utomhuspedagogik. Det är ett 100% vikariat som varar till nästa sommar och det hade varit mycket trevligt att få den tjänsten. Annars löser det väl sig ändå hoppas jag, har ju sökt ett 10-tal tjänster i Nättraby och Trossö -området.

Nu ska jag snart fixa lite kvällsmat och förbereda då barnen kommer imorgon 9:30. Planer för denna veckan? Inga än så länge, får väl se hur vädret blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0