Zlatan Ibrahimovic

Ja så var det väl klart att Zlatan Ibrahimovic går till Barcelona. Själv är jag inte superintresserad av fotboll och inte heller har jag något speciellt lag som jag hejar på men jag kan tycka att både Barcelona och Real Madrid spelar bra fotboll, den som jag kan slötitta lite på. Många stora stjärnor med stora ego såklart men det kan göra skillnaden i en match -om en spelare tricksar lite..
Zlatan är en sådan spelare, som gillar att framhäva sig själv men det finns så mycket roligt med honom att jag nästan alltid ler när man ser honom på tv. Har ni sett när Annika Lantz imiterar Zlatan i Parlamentet? Det är så fruktansvärt kul och sant men hittade tyvärr inte det utan ger er istället ett roligt klipp från Robins, en skånepåg som påminner mycket om just Zlatan.
Förresten, om man nu tycker det är konstigt att Michael Jackson har vita barn så kan man ju också kolla några extra gånger på Ibrahimovics söner som inte verkar ha mycket likheter från sin pappas sida..eller?


Kommentarer
Postat av: Tiara

sök på "parlamentet imitationer" (eller om det stavas med två m? blev plötsligt osäker) Jag och mamma såg det häromdagen.

2009-07-29 @ 13:06:02
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0