11:e juni

Hejsan hoppsan!
Var några dagar sedan jag skrev. Har haft fullt upp med sjukt barn samt jobb hela veckan så datorn har inte direkt varit prioriterad. Har jag väl suttit där så har banken, mailen och min älskade Spotify fått hela uppmärksamheten. Fick Spotify genom att jag skrev ett inlägg här i bloggen men har en ny inbjudan på gång -ska klura på vem som ska få den..

Skattepengarna har nu kommit JIPPIE..De var väldigt efterlängtade. Idag var jag, barnen och M och handlade en massa mat och fyllde mina gapande skåp här hemma. Cykeln får vänta lite -är ju ändå inte väder för att cykla så det är lugnt.

I tisdags kväll såg jag de 5 sista avsnitten av Prison Break och slutet var väntat. Men känns ändå lite vemodigt att denna serie som jag följt slaviskt sedan start nu är slut..hmm..vad ska man nu följa? På ett sätt är det ju skönt att inte behöva tänka på vilka dagar och tider som det är något särskilt på tv -man kan ju ha ett liv utan tv. Sedan är det ju sommar och ledigheter på väg och då tittar man ju ännu mindre på tv så visst det är lugnt. Men jag kommer nog sakna mr Scofield..


Nej, jag orkar faktiskt inte skriva idag märker jag -är helt slut i huvudet efter lång arbetsdag på två olika förskolor med en liten marginal mellan där jag hann slänga i mig ris och kyckling från igår..Imorgon blir det åter en lång dag på en småbarnsavdelning. Kan ju bli intressant. När jag började läsa till förskollärare var jag helt säker på att det var småbarnsavdelning jag ville arbeta på men nu, efter 3½år har jag ändrat mig och är nog mer inne på att arbeta med 4-5 åringar. Eftersom min specialisering är hälso- och utomhuspedagogik är det bättre med de större som kan ta in den kunskapen på ett helt annat sätt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0