blogga eller inte blogga?

Jag har länge velat fram och tillbaka om man ska börja blogga eller inte. Varför ska man göra det? Är det för att man är duktig på att skriva intressant eller för att man har för mycket tid över?  Jag har under mina år som universitetsstuderande ofta känt att man har vissa intressanta åsikter och eftersom man ändå sitter vid datorn så skulle man likaväl kunna blogga om det men det är först nu min systerdotter gjorde att jag fick tummen ur..

Så nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg i min första blogg..

Idag har jag inte gjort många knop, har i och för sig skrivit några stycken på mitt examensarbete men inget överdrivet ansträngande. Imorgon ska jag jobba, blir bara en förmiddag på en förskola här i Nättraby men har tidigare träffat både personal och barn så det känns lugnt. Är en bra förskola med många trevliga arbetskollegor, man kan ju bara hoppas att man hamnar på en arbetsplats så småningom där man trivs med kollegerna på samma sätt.
På måndag blir jag officiellt arbetslös då terminen är slut först den 7:e juni och då blir det arbetsförmedlingen för mig. Jag är ju uppskriven på bemanningsteamet så fram till förskolornas sammanslagning så kan man nog få lite jobb här och var men sedan kommer det bli tufft några veckor -då får man klara sig på a-kassan.
Annars har jag inga direkta planer för sommaren, hoppas att få följa med Morgan och barnen till Öland om de ska dit. Det är mycket förståeligt om han inte vill det men eftersom det finns två separata "rum" i det stora tältet så kanske han tänker annorlunda. Vi får se.

Nästa vecka kommer det skattepengar..jippie!! Då ska jag köpa en cykel till mig och en barnsadel till Fanny. Får nog ut och provcykla med den innan då mitt balanssinne är helt förstört och jag vill inte att Fanny ska få traumatiska upplevelser efter våra cykelturer..Får väl sätta Klasse (en stor docka) och cykla Nättraby runt..haha..

Nu är det snart dags att slänga sig i soffan, återkommer säkert snart igen- nu är man ju officiellt en bloggare!

Kommentarer
Postat av: Lotta Dahmm

Hej!

Var kul att läsa vad du hade skrivit! Har funderat på att börja blogga jag med, men jag tror att jag skulle få hjärnsläpp.

Helt klart bra alltså! Fortsätt! ;)

O du ta det lugnt me cykeln!!! ;)

Kramis

2009-06-05 @ 21:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0