fredagsmys

Så var det fredag och snart är ännu en vecka slut. Det har redan gått 23 veckor på detta året, sanslöst vad fort det har gått!
Idag har jag jobbat hela dagen fast på två olika avdelningar. Förutom det tråkiga vädret så har det varit en kul dag, att få träffa trevliga kolleger och snälla barn är ju aldrig fel.

Dagens nyhet inom sporten är väl att Robin Söderling slog ut Gonzalez i semifinal och nu är i final i Franska öppna. Jag är själv inte intresserad av tennis, det var väl när man växte upp och storebrodern tittade på matcher med Edberg och Wilander som man kunde tycka det var lite kul men det intresset har försvunnit! Men eftersom det talas om denna match på alla nyhetssändningar och det är huvudrubriken på nästan alla nyhetssajter så kan t.o.m. jag förstå att det är en bragd av Söderling. Lycka till säger vi till honom då..
Annnars har det stått en hel del om att Zlatan eventuellt ska gå över till Barcelona vilket jag kan tycka verkar klokt. Nu har han väl vunnit allt som går att vinna i den italienska ligan, eller har jag fel? Kan ju vara dags att flytta till spanska ligan då istället och göra om samma sak där ;)

Inom nöjesnyheterna är det nog Bruce Springsteens Sverigekonserter som står för de flesta rubrikerna. Själv kan jag tycka att en del av låtarna är ok men jag hade aldrig betalat de stora summorna för att åka till Stockholm och se hans konsert, nej jag nöjer mig med Uno Svenningsson och Tommy Nilsson på Aspö Kastellet i sommar..haha..lite kontrast på artister jag vet men alla har vi olika smaker. Det enda band som jag kan känna att jag skulle kunna betala liten högre summa för att se live är Bon Jovi, där snackar vi bra låtar!!
Eller ja, det finns ett band till, New Kids On The Block.. (*asg) men det är ju bara för att de var helt klart mina allra största idoler när jag var runt 8 -11 år och jag inte fick möjligheten att åka till Stockholm då de var där på sitt Sverigestopp under Step by Step turnén.

Idag fyller även den välkända barnboksförfattaren Lennart Hellsing 90 år, grattis till honom. Jag är ingen jättefan av hans böcker personligen men har läst många böcker med de speciella verserna om bl.a. Krakel Spektakel och Boken om Bagare Bengtsson och visst har jag gillat att sjunga om Herr Gurka men nja..jag är nog mer för Astrid Lindgren och Eva Eriksson och Wirsén. Men alla har vi olika smak och hade det inte varit så hade inte Lennart varit så uppmärksammad på sin 90 års dag som han nu är.

Idag är det som sagt fredag och det innebär fredagsmys. Jag har köpt Coca cola och grillchips och ska snart sätta igång en film. Troligtvis blir det Twilight eller kanske Saw V som jag inte sett ännu..bättre sent än aldrig.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0