Felicia

Vad har då hänt sedan jag skrev sist. Egentligen inte så mycket. Vi har mest varit sjuka. Började med att jag fick hämta Felicia från fritids en dag när jag låg hemma i eftersviterna av ett migränanfall. Fritids hade inte fått tag på Morgan så de testade att ringa mig trots att det inte var min vecka. Jag förklarade att det inte alls spelar någon roll vems vecka det är. Visst ska man ta den föräldern i första hand men klart att den andre av oss ställer upp för varandra och vårt barn oavsett om det är udda eller jämn vecka. Nåväl, jag hämtade Felicia som mådde illa. Precis innan jag kom till skolan hade hon kräkts men var nog mest trött eller så var det något hon ätit för väl hemma hos mig var allt ok igen. Dagen efter var hon och jag innen i stan och gick bl.a. på bio. Vi såg Upp, den nya animerade filmen från Pixar. Den var faktiskt kul. Det roliga med de filmer som gjorts under senaste åren är att det kommer med lite skämt som de vuxna kan skratta åt så det inte bara blir på barnnivå. Felicia fick välja vad vi skulle äta och då blev det såklart kebabtallrik på Michels..haha..mina gener det!

Felicia har blivit så stor nu när hon började i förskoleklass. Hon har alltid varit en självständig tjej med en stark personlighet och integritet. Men nu är hon stor på riktigt! Hon har varit på sitt första disco (F-5:orna) i Folkets hus och det varade ända till kl 21 vilket en del föräldrar i förskoleklassen tyckte var sent för deras barn. Men Felicia ville vara kvar till slutet och när Morgan hämtade henne var hon jättenöjd med kvällen och det tog någon timme för att få henne att komma till ro –mycket socker i kroppen.

I söndags fyllde Felicia 6 år! Kan inte förstå att det redan är 6 år sedan man låg på BB för första gången och undrade om det verkligen var värt smärtan. Vilket det naturligtvis var! Från lilla flickan Norlin på 51cm och 3180gr till en stor flicka Pettersson på 115 cm och 19kg.. Tiden går fort. Hon firades först kl 7 på morgonen av skönsång från mig, Fanny och Morgan (som gick upp extra tidigt på en söndag för att gå ner till oss). Det blev såklart en massa paket också. Morgonpresenterna var: en väckarklocka, fiskspel, råttspel, prinsesspussel, Barbie fairytopia, kofta, glitterskor, långt hopprep och ett armbandsur. Hon skulle även få mer hemma hos Morgan på kvällen och farmor och farfar skulle komma på måndagskvällen.

På eftermiddagen började ”vuxenkalaset” och hon fick då böcker av morbror Andreas , moster Maria samt kusinen Malin. Av hennes gamla dagmamma (som ju också är min gamla dagmamma) Marianne fick hon ett par nya örhängen. Men det som hon tyckte var mest spännande var nog att hon fick en digitalkamera av mormor, teddy och moster Stina. Hon har önskat sig en men med tanke på hennes ålder har vi inte velat lägga en stor peng på en sådan ömtålig sak. Men när jag var i Kalmar hittade jag en 5.1 Mp kamera för endast 399kr på Mediamarkt. Det var lagom pris tyckte vi så mamma och Teddy köpte den. Felicia tog en massa kort på kalaset så vi får se hur länge det där 2 GB minneskortet räcker och hur ofta vi behöver tömma den ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0