Framtidsvisioner

Visst måste man ha drömmar och mål inför framtiden. Just nu ser jag inte ljust på allt men man måste försöka tänka positivt -någon gång är det väl min tur tycker man. Funderade på om man skulle gå en runda till 3S -en solsession. Man sitter i ett rum -i en solstol med sand under fötterna och så är det "falsk" sol som strålar. Ljusterapi kan man säga. Tror det kunde funka för mig -för att pigga upp kroppen lite. Jag är ju ganska känslig och hösten gör inte mycket bra för mitt humör utan göder pessimisten i mig!!

Men om jag nu drömmer mig bort och tänker mycket emra positivt så ser jag mig själv ha körkort och en fin bil

Jag har köpt ett fint hus som jag alltid drömt om: rött hus med vita knutar, gärdsgård och en stor tomt med äpple- och körsbärsträd. Jag ska odla rabarber och sedan ett litet trädgårdsland. Det ska lukta syren, magnolia och jasmin. Jag ska ha en hammock på tomten och barnen ska ha en koja i trädet. Det ska vara stora ytor för barnen att springa på och leka på! Det behöver inte ligga längst ut på vischan men inte heller centralt. Jag behöver inte ha grannar precis bredvid. Däremot lite djur. Jag vill såklart ha katter och sedan några höns som kacklar. Felicia vill ha kanin, getter och häst.


Jag och barnen ska givetvis inte bo själva utan jag ska ju ha hittat Han -mannen i mitt liv. Vem vet, jag kanske redan har hittat honom men inte förstått det än? Några fler barn ser jag dock inte i min framtid men man ska väl aldrig säga aldrig..

Jag har ju såklart kommit igång med träning och har i min framtid lyckats komma i form (Beyoncés vältrimmade kropp är väl att ta i men man måste ju få drömma!)


Med min familj och min strandvänliga kropp ska vi åka på massa fina resor: Västindien, Sea World, Disney World, Hawaii och så vill jag ju åka Route 66.


Hur jag ska betala för allt? Jo jag har ju såklart fått mitt examensbevis och jobbar som förskollärare. Hmm..men ok nu är ju inte den lönen sååå bra att man kan fixa allt detta.. Nähe..tänka om.. NU vet jag:


Nu vet ni hur jag har det om 5-10 år. Hur ser du ditt liv om 10 år?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0