Full fart..

eller nja. Jag vaknade inatt vid 4 med massa lampor tända och tv:n på. Det var bara att stänga av och släcka ner sedan försöka somna om. Kände att det var migrän på gång men ignorerade det.. Somnade efter närmare 1 h med huvudvärk och illamående. Kl 8 ringde alarmet och det var dags att gå upp. Hade en så trevlig dröm så jag beslöt mig för att snooza några ggr. Vaknade till och kände hur hela lägenheten stank cigarettrök! Det är såå otroligt dålig isolering vid ytterdörren och trots att jag har båda mina (papperstunna) dörrar stängda och grannen som röker gör det i sin lägenhet luktar det alltså in i min!!

Sedan gick jag upp och fixade mig. Stoppade ner hårddisken i en IKEA påse och traskade bort mot bussen mot stan och där bytte jag till Saltö-bussen.
Jag köpte ju en hårddisk till en stationär för snart 2 veckor sedan och det är något fel på den så varje gång man kopplar in den externa hårddisken och även de vanliga USB minnena ibland, så hänger sig hela datorn. Idag var det dags för domen!
Han kollade nätaggregatet, som var helt nytt, kopplade in nya USB-portar på ett nytt kort men inget ville fungera så han provade att använda ett annat operativ via en cd-skiva och då fungerade allt. Så domen blev: formatera om datorn då det är ett mjukvarufel i Windows. Jag fick en skiva för att ominstallera allt. Nu sitter jag här och försöker lägga över filer från den stationära via den bärbara till den externa med hjälp av mina små USB-minnen. Det tar lite tid då min bärbara inte har USB 2.0 port men som man säger: sakta men säkert! När allt är överfört ska jag alltså formatera om min dator..Kan bli intressant..

I förrgår var jag surkärring och skickade ut några fjortisar från trappan då de höll på att leka med Felicias cykel. Upptäckte senare att de spillt läsk i hela trappan som började lukta konstigt. Idag när jag var på väg hem såg jag HS städbil utanför trappan och tänkte att det blir rent och fint i trappan. TJI fick jag. FY satan vad det stank. Luktade som en blandning av kattpiss och medel. Öppnade min dörr fort och stängde dörrarna men det luktar in!!
Blir ännu en felanmälan till Karlskronahem tillsammans med mitt badrumsfönster. Det blåste in där idag så jag skakade medans jag duschade..inte rätt kanske?!


Men istället för att sitta här och gnälla ska jag nu hoppa ner i ett VARMT bad, ni vet så varmt att man nästan bränner sig när man hoppar ner i karet och sedan är helt illröd. Japp, ett sådant får det bli!

Är bjuden på middag hos Morgan och barnen ikväll, vi försöker ju träffas med barnen någon kväll vid helgen så det blir lite "familj-light-mys". Men återkommer säkert ikväll eller imorgon med uppdatering om min formatering och svampplockningen som jag och mamma ska på imorgon fm. Håll tummarna för att regnet håller sig borta och att korgarna fylls med svamp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0