hösten tar ut sin rätt

och mitt humör sänker sig ganska rejält! Idag har jag verkligen inte varit på topp vilket säkert både mina barn och mina middagsgäster kan hålla med om. Känner mig lite allmänt låg och lite ledsen inombords. Förra året kändes det likadant och det var då jag bestämde mig för att slänga ut den STORA frågan om vårt förhållande och vår framtid.


Nu är jag inte i något förhållande och vet inte om jag vill det. Jag vet inte vad jag vill med något egentligen. Vissa dagar känner jag mig motiverad för att ta itu med min övervikt men nästa dag kan jag ligga i soffan och bara trycka ner mig själv och det främjar inte direkt motivationen! Jag har funderingar på hur och var jag ska bo, vill jag flytta eller inte? Nu pratar vi bara om några 100 meter men är ändå saker som ska kluras på. Blir det bättre eller sämre för barnen? Och för mig?
Hur jag någonsin ska få igång min ekonomi är också en stor fråga i mitt huvud.. Jag har en sådan stressömtålig kropp att den inte hinner återhämta sig mellan de olika smällarna.

Från våren 2008 och tills nu har det varit berg-och-dal bana och min mag- och tjocktarmskatarr gör sig numera ofta påmint vilket ger fruktansvärda magkramper/smärtor. Migränen kommer till och från nästan varje vecka och att knapra tabletter så ofta är nog ingen höjdare. Mina eksem blossar upp men jag är nog ganska bra på att dölja mina innersta känslor. Många i min närhet tror nog bara att jag är trött eller tjuig men så är inte alltid fallet. Jag vet att några i min närmaste krets läser denna blogg men det gör inget trots att det jag kommer skriva nu är personligt. I denna lilla krets som jag umgås med har vi aldrig varit direkt stödjande mot varandra, det är inget illa menat -det är bara så vi är. Vi visar inte mer känslor än nödvändigt och har en ironisk och sarkastisk underton i nästan alla våra samtal. Men innerst inne skulle vi alltid ställa upp för varandra. Men det säger vi inte högt. Eller, nja, det lät lite kallt. Men vet inte hur jag ska förklara det.

Har veckan innan barnen kom sett lite filmer som på något sätt hoppat in i min dator som torrenter och förvandlats till just färdiga filmer..konstigt..(harkel)..
Jag såg:


Den sistnämnda var riktigt kul och jag skrattade HÖGT vid flera tillfällen. Den första filmen, "Bröllopsduellen" hade jag lite högre förväntningar på som tyvärr inte föll in och "Dumpa honom" (He's just not that into you) var inte heller såå bra som jag trodde/hade hoppats på men helt seduglig.

Hörde en ny version av Foreigners I want to know what love is häromdagen och tyckte faktsikt att covern var helt ok. Det var en tjej som sjöng men jag kunde inte placera hennes röst, tills de sa Mariah Carey. Det var länge sedan jag gillade hennes musik, det har varit så skrikigt under flera år men denna var liksom ingen slakt av låten som det kan bli när man tar en underbar klassiker och gör om den. Här får ni den live där hon ibland far ut med de extremt höga tonerna, vilket hon inte gör i albumversionen:


I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS. I WANT YOU TO SHOW ME!
Vem är "you" och vart finns du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0