lördagskväll

men FYY vad tråkigt det är på tv!
Förra veckan så såg jag Här är ditt liv. Det var en slump att det var på tv just då men när jag såg att Jan Eliasson var med så fick programmet vara på och det var mycket intressant! Han är verkligen en svensk som gjort stort intryck över världen både som vår utrikesminister och genom EU och FN men här hemma är han nog inte så välkänd.
Dagen efter stod det rubriker på Aftonbladet att läsarna rasade mot gubb-tv. Allt för att Oldsberg nu hade haft: Persbrandt, Svennis och Jan Eliasson, dvs 3 män på 3 program. Jag började då fundera på vilken svensk kvinna som hade varit intressant att se i detta program men kunde inte komma på någon. De kända svenska kvinnor vi har är Carola, Lill-Babs, Kikki Danielsson, Pernilla Wahlgren mfl och ingen av dem skulle vara intressanta i det programmet. När jag nu satte igång tv:n för att se vem de hade med ikväll visade det sig vara Stina Lundberg Dabrowski och jag tänkte det kan ju bli intressant. MEN FY vad tråkigt program. Stina är en självupptagen person som verkar vara tjurig och verkligen ointressant. Det var massa svordomar och typiga svar, gästerna är inget kul alls. Nej! Då kunde de väl haft Kattis Ahlström eller Cissi Elwing istället!

Nu blir det till att försöka fixa något att äta. Denna vecka har det blivit 1-2 mål om dagen och hittills idag har det blivit 2 knäckebröd med leverpastej med en fruktsmoothie, 1 äpple och 2 smörgåsar med Nutella. Hmm..inte någon bra diet men så blir det ibland.

Kommentarer
Postat av: Tiara

Jag som hade lust att se på film igårkväll, men det fanns inget bra på tv ju. Gick och lade mig kl nio i stället. Sov i tolv timmar (sov bara 4 h igår). Men jag har inte sovit så bra. Vaknade varje gång jag rörde mig i sömnen. Första natten det inte var skönt att ligga ner. Har ont ända från ryggen och ner till benen. (Foglossning och kramp)

Inte kul. Ringer till BM det första jag gör på i morgon.

2009-10-04 @ 10:04:18
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0