Roast på Berns

Jag har nu sett i stort sett alla avsnitt av denna komiska förnedrings -tv (?). Förutom förra veckan när jag retade mig såå otroligt mycket på Bert Karlsson att jag var tvungen att slå över efter knappt 10 minuter. Snacka om att tro att man är överlägsen alla andra. Nu är det ju så att Jante-lagen råder i Sverige Bert!


Ikväll var det roastning av Felix Herngren, som jag för övrigt inte klarar av. Papi Raul och alla de andra konstiga sakerna han gjort klarar jag mig utan!
Det var lite roligt emellanåt ikväll men det som stör mig är att eftersom det är nästintill samma komiker varje vecka blir det samma sorts skämt av och om de komikerna. Man påpekar att Petra Mede inte har några bröst och att hon var med i Melodifestivalen samt att hennes biologiska klocka tickar. André Wickström för höra skämt som att han är en alkoliserad tråkig finne som inte är välkommen någonstans. Om Christoffer Appelqvist hade de bara tjockis-skämt och David Batra är tydligen en invandrad, ointelligent indier som bara borde städa eller passa upp. Magnus Betnér har jag inte riktigt förstått mig på. Idag hade de som sagt några roliga skämt men Fredrik Wikingsson är såå otroligt pinsam. Han och Filip Hammar har ett enormt bekräftelsebehov och kräver uppmärksamhet men då kanske de ska börja göra något roligt!!

Nästa vecka är det Markoolio och jag hoppas då at Tobbe trollkarl är där och roastar -de har nog mer min lite snällare humor -dvs utan alla svordomar och könsord som skriks ut hit och dit. Nu vaknade moraltanten igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0