Skavlan

är ett program som jag brukar titta på när tillfälle ges. Jag har inte direkt koll på vilken dag, tid eller kanal det går på men ibland lyckas jag pricka rätt. Eller som idag när jag såg reprisen som gick på TV24. Förra veckan såg jag när Anna Anka var med. Hon är ju ÖVERALLT just nu!Jag har sett ca 15 minuter sammanlagt av Svenska Hollywood fruar och det räckte gott och väl. Det var det avsnittet när Maria M något hade lyckats tjäna ihop egna pengar och kunde nu köpa något som hela familjen skulle ha nytta av. Hon köpte ett kylskåp! Ett kylskåp som hon ställde i garaget och stoppade in en massa skråpmat. Maria pratar som om hon är förståndshandikappad.. Agnes-Nicole vet jag inte så mycket om heller mer än att hon såg sönderopererad ut och bröt som drottning Silvia. Men att Anna Anka blivit såå uppmäksammad nu är ju konstigt. Visst uttrycker hon sig väldigt gammalmodigt när hon säger att om mannen vill bli avsu-en varje morgon så SKA kvinnan göra det -annars får hon skylla sig själv om mannen är otrogen..hmm.. Jag förstår kanske hur hon menar med sina uttalanden men det betyder inte att man bör uttrycka sig så och när hon var på Skavlan så sa hon det bra: i Sverige retar man sig på henne för att hon tror att hon är bättre än andra, det råder ju Jantelag här. Sedan sa hon också att det är tabu att prata om sex, samlevnad och där kan jag nog hålla med lite. Visst ska vi vara ett öppet, modernt samhälle men är det så egentligen eller är vi fortfarande ganska pryda? Jag kan ärligt erkänna att jag är pryd. Jag känner inget behov av att prata om mina sexerfarenheter eller vad jag gillar eller brukar göra. Det är mitt privatliv. Sedan om någon vill prata om sitt blir jag inte generad eller tycker att de är konstiga -alla är vi olika. Tur är väl det! Något som Anna Anka borde fokusera på istället är ju denna "nyhet":
Skånskan är utrotningshotad. Jag hade inte saknat skånskan för fem öre.

I reprisen jag såg ikväll var bl.a. Peter Jöback med. Här pratar vi snygg och välvårdad kille. Han ger ett vänligt och lugnt intryck och berättade om sin barndom. Hans röst är ju udnerbar och när han sjunger "She" så bara myser man. För något år sedan hade jag och en fd vän planer på att se hans julturné men vi köpte då biljetter till Ladies Night istället. haha..snacka om kontraster!

Nästa vecka kommer Barack Obamas syster till Skavlan. Kan bli spännande att se vad hon har att säga om sin bror. Det meddelades ju i veckan att Obama fått Nobels fredspris 2009 och genast började diskussionerna. Vilket jag förstår! Jag är helt klart för Obama och anser att det var det bästa som kunde hänt Amerika just nu men inte har han gjort något konkret ännu som kan ge honom det mest prestigefyllda pris i världen?
Att han donerar de 10 miljonerna i prispengar till välgörande ändamål var väl ändå väntat?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0