Inget nytt

egentligen..är fortfarande pessimist och har nu fastnat i bubblan av självömkan. Vet inte hur jag ska ta mig ur den. Försöker tänka positivt och att allt ordnar sig men när magen skriker efter mat och kroppen är konstant trött så fungerar inte tankeverksamheten alltid som man vill. Visst finns det lite mat i frys och kyl men den ska gå till mina barn när de är här -DE ska INTE lida av hunger eller känna av bristen på pengar!! Så den veckan de inte är här äter jag inte för mycket utan så jag klarar mig. Å andra sidan har jag märkt att midjemåttet minskat lite och visst finns det en hel del att ta på så jag kommer ju inte svälta men känns inte rätt eller kul för det.
Var på möte för ekonomiskt bistånd i måndags och hon såg på mina kontoutdrag att jag haft minimum sedan maj iaf och det borde inte vara några problem för mig att få hjälp. Tack för det! Nu väntar man bara på att deras behandlingstid ska ta slut så man får besked och förhoppningsvis pengar insatta på kontot!

I onsdagskväll var det final i SYTYCD och jag blev faktiskt besviken då den killen jag tyckte var SÅÅÅÅ bra kom på andra plats -han borde ju helt klart vunnit! Här är hans solo från sista veckan:

Har varit lite kalas nu senaste veckan. Först 50 års kalas i lördags. Trots över 60 gäster så var det lugnt och barnen hade några "kompisar" som de kunde leka, äta godis och måla med. Fanny somnade i vagnen vid 22 och Felicia i styrelserummets hörnsoffa runt 23. Vi fick skjuts hem strax efter 1 så det var som sagt lugnt.
Teddy fyllde ett halvt sekel

Jag och Maria var så himla cooola..

Min stora prinsessa

och min lilla prinsessa (bärandes av mormor)

I tisdags fyllde Morgan år och jag gick upp till honom med presenter från mig och barnen. Hans föräldrar var där och vi fick hemmagjord smörgåstårta och gräddtårta. Det var sååå gott!


Nu ska jag rota fram något att äta men återkommer säkert snart igen med lite uppdateringar. Ska försöka göra roligare inlägg och inte alltid verka så trist! Hej så länge..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0