och så plötsligt händer det..

nej tyvärr ingen vinst på Triss men för all del jag vann ju 23 kr på Lotto i lördags då jag hade 4 rätt! Inte illa. hade ju varit roligare om jag hade varit den ensamma vinnaren på Lotto 1 som vann 29 miljoner men..vad är väl en bal på slottet!?

Det rubriken skulle tala om var ju inget med någon vinst egentligen utan mer en förlust. Förlust av energi, matlust och en massa..hmm..hur uttrycker man sig bäst..mat som redan passerat magsäcken och alla tarmarna..typ.. Med andra ord: jag är magsjuk! Fanny kräktes i fredags, 1gång! Felicia kräktes lite under natten när hon sov hos farmor och farfar och igår kväll hade jag kramper i magen men hade en massa olika funderingar på vad det kunde bero på. Idag på morgonen förstod jag ganska tydligt vad det var som stod på! Så idag har vi varit hemma allihopa men imorgon ska Felicia tillbaka till skolan. Det blir dock inget jobb för mig, fritids för Felicia eller förskola för Fanny förrän på torsdag -det är ju en 48 h symptomfri regel som gäller! Men har vi tur så har de nu haft sitt och jag har förhoppningsvis gått igenom den värsta fasen. Vågade mig faktiskt ner till affären innan, vi behövde frisk luft. Men fick stanna många ggr på vägen då magen krampar så fruktansvärt att jag inte ens kunde stå!

Ikväll blir det lite kurering i form av ett glas blåbärssoppa som intas just nu...slurp.. Men en annan kur som man kört med sedan barnsben är ju avslagen coca cola, så ikväll blir det faktiskt just det! När vi var i affären tänkte jag köpa en burk fiskbullar då det också är en sådan maträtt man fick vid magsjuka, eller då när man väl började äta utan att få upp det igen. Det gäller nog inte alla eftersom en del avskyr just fiskbullar. Det gör inte jag. Men tillbaka till affären ikväll -en burk med ABBAs fiskbullar kostade nästan 10kr mer här i Nättraby än vad jag gav på Willys sist.. Nähe..då kom den ekonomiska Angelica fram och tänkte att jag har nog lite i frysen som kan tillagas imorgon och så får jag helt enkelt äta det som bjuds. Här krusar vi ingen!!

Blev ännu mera ekonomisk då jag så min handläggare från socialen i affären. TÄNK om hon såg att jag köpte coca cola! Tror ni jag får igenom min ansökan denna månaden ändå, trots att jag slösar med mina 13:90 + 2 kr pant?

Idag blev jag äntligen färdig med båda barnens scrapböcker, eller nja, jag ska ju klistra in lite roliga stickers mm när jag hittar de som passar men korten och kommentarer är klara iaf. Så vi har plockat bort alla pysselsaker och stora duken från matsalsbordet och jag hade nästan glömt bort vilket fint bord som fanns där under!

Lämnar er med Felicias ord innan hon skulle sova: "Godnatt mamma. Hoppas du sover gott och att du inte magkrampar imorgon!"

IT'S THOSE LITTLE THINGS IN LIFE!


Kommentarer
Postat av: Tiara

Hmm.. Jag tror att gränsen ligger runt 4300, men jag vet inte hur det är om man "behöver" en tvåa.. Går ju knappast att bo i en etta med barn.. (jaaa jag vet att det gåår men det kan inte va så bra precis..) Vi får se, har möte med dom den 6:e okt.

2009-09-21 @ 21:30:42
URL: http://tiiara.blogg.se/
Postat av: Tiara

Krya på er =)Tänkte säga med att jag har utmanat dig på min blogg.

2009-09-21 @ 22:11:24
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0