övrigt

att skriva om... ligger ju lite efter med den ordinarie uppdateringen om mitt lliv..haha..förutom födelsedagshälsningar, hyllningar och deprimerande inlägg..

I fredags så tappade Felicia ÄNTLIGEN sin framtand! Tand nummer 5.
Jag har sagt till henne i nästan 2v att vicka på den så den ramlar bort men trots att den började bli grå/brun och hängde i en tråd så skulle hon INTE dra ut den. Men så hade fröknarna sagt till henne i fredags att hon skulle ta bort den innan lunch så hon kunde tugga ordentligt. Då hade hon gått ut i korridoren och framför spegeln dragit ur den. Att de där fröknarna ska ha så mycket mera att säga till om..haha..ja ja..nu är den ute iaf.
*klickis
Det blev en rejäl glugg och eftersom hon förmodligen kommer få "Norlin-framtand" (rätt stora tänder) så har den nya börjat putta på de två vid sidan om som nu även de börjar bli lösa. Snart blir hon en tandlös gumma.

Felicia har börjat på gymnastik här i Nättraby och hon tycker det är jättekul. Men även Fanny tycker det är kul och ska ha sina gymnastikkläder på sig, trots att vi är i lilla gymnastiksalen och väntar på Felicia medan hon har "riktig gymnastik". "Shassy stik?" (=Fanny gymnastik?) frågar hon varje gång vi är på väg till skolan med Felicia.
*klickis

Jag fick för mig att klippa mig själv (ja, igen) i söndagskväll. Varför vet jag inte. Varför lugg? Det vet jag inte heller. Men ni får se det nu så behöver ni inte skratta när ni ser mig. Ni som nu vill skratta åt det. Vill ni hellre gråta så gör det hellre nu också.


Har också kommit på varför jag mår lite sämre nu igen. HÖSTEN är på väg. Trots att jag egentligen gillar övergången mellan sensommar/höst så har min kropp en förmåga att komma in i någon mild (?) form av höstdepression. Händer nästan varje år. Och nu kan man väl säga att hösten är på väg?


Bild av kajor i flock som flyger ovanför mig i lördags. Det ljudet får mig att känna höst. Det påminner mig om när jag som barn gick genom Amiralitetsparken (pulkebacken) mot SVEA.

Ljudet av sommaren är nog fiskmås och ljudet av vår är förmodligen den vackra koltrastsången. Men hur låter vintern egentligen? Någon som har något bra svar på det? inget tråkigt svar som: snöplog eller så utan vad är det för ljud som DU associerar till vintern?


Kommentarer
Postat av: Eva

snö som knastrar under skorna (om det mot all förmodan kommer ngn snö, som inte blir blötsnö :-p )

2009-09-20 @ 22:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0