positiv energi

fick jag efter god mat och ett glas vin :) Tänk vad lite som behövs för att man ska må bättre!

Idag har jag suttit och funderat på drömmar man haft och de drömmar man har nu. Jag vet att jag har haft många olika drömyrken bl.a.: dataingejör, FBI agent och dagmamma. En härlig blandning. Och så blev jag ju förskollärare så lite av mina drömmar har jag ju uppnått. Jag hade en dröm om att ha ett rött hus med vita knutar och gärdsgård där jag skulle se mina 2 döttrar och min son växa upp och springa omkring och leka. Huset har jag inte nu, men visst, det är ju inte försent än -2 flickor är ju redan avklarade. Synd bara att jag sagt ALDRIG MER när det gäller barn..
Jag trodde också att jag skulle bo i huset tillsammans med min man, för gift skulle jag ju vara innan barnen kom. Nja -jag hann bli förlovad iaf. Min drömman skulle ha bruna ögon, brunt hår och varför vet jag inte, men fick alltid för mig att han skulle heta Kevin. Jag bytte senare ut mitt röda hus mot ett vitt stenhus på ön Molokai, som tillhör Hawaii. Huset skulle ligga intill stranden och jag skulle ha en hängmatta mellan två palmer på baksidan av huset. Jag skulle köra min svarta Porsche 911 Carrera Turbo med min cremefärgade chow-chow i och solbrända Kevin skulle gå med vit uppknäppt skjorta och jeans.. haha..låter ju inte helt fel men som sagt -drömmar förändras.
I skolan var det rätt känt att jag gillade USA och då främst Hawaii. Varje gång vi fick skriva/rita om vad som helst sa Ewa-Kristina: "fast Angelica -inga solnedgångar från Hawaii eller fakta om USA!"Det enda som jag fortfarande har som en dröm är att en dag få åka till Hawaii. Gärna flyga till östkusten och kolla lite i New York och Philadelphia för att sedan ta mig via Route 66 genom hela USA och till San Fransisco och sedan flyga över till Öarna med stort Ö!
Huset blir utbytt mot en bungalow och hunden är utbytt mot mina barn och bilen mot cykel? Kevin då? Vet vet vem som finns där ute och bara väntar på mig? Jag trodde mig hittat honom men? Skulle mannen i mina drömmar göra mig till sin fru på en strand där hade jag ju inte blivit ledsen..Ett fint barfotabröllop hade jag inte sagt nej till.. I still have a dream, but a new dream!

Lite soft musik från en äkta Hawaiiansk musiker:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0