si eller så

potatis eller potät.. Kärt barn har många namn. Satt och funderade på en sak. Ikväll ska jag på bio. Inget konstigt med det. Men jag ska gå med min ex, dvs barnens pappa. För mig är det inget konstigt alls då jag, som jag skrivit tidigare, anser han vara en av mina allra närmsta vänner. Men från olika håll så har jag nu fått vårt biobesök benämnt som en dejt. Och min fundering är då: varför blir det så?
Är det för att man tror att vi går på en dejt, eller är det för att han är kille och jag tjej eller helt enkelt för att vi är ex? Om jag skulle gått med en tjejkompis hade ingen trott att det var dejt men hade de gjort det om det var en manlig vän, vilket nu är fallet?
Ni får helt enkelt kalla det vad ni vill. jag kallar det för en härlig biokväll med en film som jag har stora förhoppningar på och som ska avslutas med en god pizza från Mont Martre!

Under mitt och Morgans sista år tillsammans fanns det aldrig tid för egentid, de få ggr vi verkligen försökte med barnvakt osv så hände alltid något: oftast var något av barnen sjuka JUST den dagen vi skulle ut men det har också hänt att den stora motsatt sig att mamma och pappa ska vara själva och sedan orkar jag inte gå in på mer hur det slutade! Kan bara säga att det var kul att min bror följde med mig på bio den gången..
Igår var jag ledig och låg i soffan på morgonen och bara slappade när min telefon ringer: det är Morgan. Han har ju precis fått praktikplats och nu hade de ringt från dagis då Fanny hade feber och verkade hängig och trött. Han undrade om jag kunde ta henne vilket jag såklart gjorde. Hon hade visst kräkts upp frukten vid fruktstunden men väl hemma åt hon lite knäckebröd och frukt. Jag vågade inte ge henne för mycket OM det nu skulle vara någon magsjuka, onödigt att torka upp mer än nödvändigt ju. Det var då jag kom och tänka på att det är väl lustigt att hon blev sjuk just igår när vi skulle ut idag. Nu var det ingen fara och de är nu lämnade hos farmor och farfar. Men ändå..konstig tajming?!

Filmen vi ska se är Flickan som lekte med elden. Jag såg den första filmen i våras med mina äldre syskon och tyckte den var riktigt bra. Böckerna hade jag köpt på bokrean 2008 men eftersom "alla" läste dem så ville inte jag det då. Efter filmen ville jag dock få lite mer kött på benen och tänkte läsa från mitten av boken och då upptäckte jag att de lämnat ut en himla massa från bok i filmen. Nu har jag bara 20 sidor kvar i bok nr 2, men sparar det för att få lite mera spänning ikväll.

Till kvällens ära kommer här en video med en låt som var en stor hit februari 2001:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0