utmaning

Såg på Tiiaras (Malin) blogg att jag hade blivit utmanad. Man skulle komma på iaf 5 positiva egenskaper med sig själv. Inte det lättaste för mig då jag är ganska självkritisk. Hade utamingen varit 5 negativa egenskaper hade jag redan skrivit dem istället för att sitta här och ordbajsa medan jag funderar...

OK, here goes:

1) Jag är en givmild person. Inte alltid positivt men har nog aldrig blivit beskylld för att vara snål. Men inte heller för att vara ekonomisk.

2) Jag är snäll mot dem som är snäll mot mig -tycker att den gyllene regeln bör gälla för alla -även de som inte egentligen tror på det..haha..förstår ni mina konstiga argument?

3) Jag är en bra lyssnare. Tyvärr också duktig på att prata. Inte om andras hemligheter utan mer bara prata. Mamma brukade säga till mig att hon fick sår i öronen då jag aldrig var tyst. Men har nog vägt upp det genom alla gånger jag lyssnat på andras problem.

4) Är en ganska fördomsfri människa. Jag har inget emot andra religioner, sexuella läggningar eller människoraser. Så länge man inte försöker tvinga på mig något, typ kvinnosyner eller när det plingar på dörren och någon tycker att jag ska läsa deras Guds skrifter..nej tack.. Men i det stora hela fördomsfri. Eller iaf relativ normal syn på det.. Fördomar har vi ju alla mer eller mindre!

5) Gillar att pyssla och spela. Hur kan det räknas till en positiv egenskap tänker kanske ni? Jo, jag är förskolelärare och har dessutom två egna barn. Då måste väl det kunna räknas som en bra egenskap för just mig?!

Hmm..blev inte riktigt nöjd med mina svar men som sagt, allt är relativt och alla gör vi våra misstag. Förhoppningsvis kan vi ju också lära oss utav dessa!

Jag skulle utmana 3 stycken och då får det bli: Annica, Eleonor och Therese.

Kommentarer
Postat av: Tiara

Jaha, visste inte att du redan hade skrivit det =)

Visst känns det bra att vara positiv? =) I stället för negativ mot sig själv.

2009-09-21 @ 22:16:08
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0