veckan som gått

har varit till och från. Ena dagen har det känts bra i magen och kroppen och så i nästa låter det som motorkrångel inne i tarmarna. Intressant va? För att ni ska få en förståelse hur min vecka var så kan man läsa The Poopie List, jag har nog gått igenom hela den under veckan. Så, nu fick ni en massa ointressant information!

Jag mår fortfarande inte bra, vilket ni säkert förstått från texten ovan. I fredags hade jag sååå grymt ont i magen att jag knappt kunde stå upp men jag tog mig igenom jobbet och lyckades även göra en mysig fradagskväll. Lördagen var lugn, vi var i affärer med Morgan och sedan var det mest pyssel hemma: kastanj -apor, kastanjskal -igelkottar och fina fjärilar. Tanken var även att vi skulle gått ut för att plocka lönnlöv med höstfärger men jag orkade verkligen inte.. Även på lördagskvällen hade vi mysmiddag vid det stora matsalsbordet och tända ljus..härligt med hösten..

Söndagen kom och jag hade lovat barnen att vi skulle till familjebadet. Pratade med Morgan och sa att jag inte mådde bra. Han kom hit, underhöll barnen en stund tills jag orkade mig upp från soffan och gick med på att åka till simhallen -ibland måste man "offra" sig. Men det var inte kul att plaska runt bland alla barn och människor när man inte mår bra. Efter simhallen så var det hem och äta och packa ihop barnens saker för att sedan bege oss upp mot Benabacken. Jag gick hem strax efter och la mig i fosterställning i soffan med alla kläder och täcke på mig -jag FRÖS! Och så på natten/tidig morgon vaknade jag av jag skakade under täcket och hade fått GRYM huvudvärk.

Fast besluten att jag visst skulle jobba de tre dagar som var kvar på mitt vik gick jag upp och knaprade i mig Alvedon och så ner i soffan igen. På morgonen, när mobilen ringde, kände jag mig inte alls pigg för att jobba. Det värkte i hela kroppen och trots att jag inte kollat så kände jag att jag hade feber. Kommer knappt ihåg samtalet som jag gjorde till förskolan men de förstod nog att jag inte mådde bra. Sedan slocknade jag. Vaknade vid 10 och kände mig törstig, huvudvärken dunkade och magen krampade. Jag kollade tempen: 39'.. Då jag har undertemp så gör 39' att jag var helt utslagen. Mobilen ringde, jobbet som undrade om jag hade piggnat till. Nej, jag får iaf vara hemma tisdag också. Tisdagen kom och jag mådde inte alls bättre, har känt mig mer slö och trött i kroppen idag och fick en febertopp på fm -det var som att slå mig i huvudet med en slägga. Vaknade när mobilen ringde och det var från jobbet som undrade om jag mådde bättre. Nej tyvärr.. Så jag blir hemma imorgon också.
Suck!


Jag är annars en person som inte blir sängliggande sjuk så ofta. Jag kan få massa förkylningar varje år men febern brukar hålla sig undan. Migrän däremot kommer mer ofta senaste året än någonsin innan men det har inte drabbat mitt tidiga arbeten så mycket.

Det som känns jobbigt just nu är att jag fick chans på ett 2,5v's vik och har varit sjuk 5 dagar av dem! Först med magsjukan förra veckan och nu detta! Jag är en sådan person som verkligen får skuldkänslor när man sjukanmäler sig -TROTS att jag är sjuk! Man vet ju själv när man jobbat och en personal blir sjuk, det kanske inte finns vikarier eller så blir all dagsplanering ändrad. Jag vet ju också hur viktigt det är att man har samma personal på en småbarnsavdelning men nu blev jag tyvärr sängliggande..vill inte..

Tänkte mig på en liten promenad till Konsum i em, tänkte att lite frisk luft kanske gör susen. Men tji fick jag! Fick kallsvettningar på väg ner och mådde illa hela vägen hem. Blev en lugn hemmadag efter det!
Imorgon blir det film hela dagen i nybäddad soffa!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0