Då var det redan helg igen

Tiden går så fort, veckorna bara springer förbi. Vi är nu i slutet av april. Sanslöst.

Förra helgen började bra då min migrän släppte efter 1 dygn, och jag blev bjuden på mat hemma hos Morgan då barnen var där. Jag och Felicia var ute en runda så hon kunde åka lite på sina inlines. Hon är jätteduktig!


Lördagen satte jag mig framför datorn för att ta itu med en massa ärenden som skulle göras. Maila hit och leta telofonnummer dit. Mitt i allt ringer Morgan och säger att Fanny har åkt på feber, vilket inte är så bra eftersom hon opererades bara några dagar tidigare. Han berättade även att Felicia ramlat med cykeln och slagit i ansiktet. Jag gick upp till dem för att se hur det var med mina små otursbarn..

Så här såg Felicia ut.

Tur i oturen hade hon haft cykelhjälm och hade därför endast ett litet rött märke i pannan men fläskläppen var den värsta jag någonsin sett (kortet är när svullnaden börjat lägga sig något!) men det mest allvarliga var ju att hon slagit i sina nya framtänder och det såg ut som om minst en av dem hängde löst. Hon hade inte ont men kunde varken prata, dricka eller äta.

På söndagen åkte de till jourtandläkaren som sa att rötterna förmodligen inte skadats men att hon skulle gå till ordinarie tandläkaren i veckan som kunde kolla bättre när det inte var så svullet. Beskedet från dem var att tanden är lös men kan komma att fästa sig igen då det, enligt dem också, inte verkar som att rötterna skadats. Men i 3veckor får hon nu inte bita med framtänderna alls. Tur att hon är så pass stor ändå som hon är så hon förstår.

På söndagskvällen var det dags för Postkodlotteriet på Stumholmen.


Både jag och Felicia äntade på E.M.D -hon för att lyssna och jag för att titta..Haha..är det nu man börjar bli gummsjuk, eller de kanske inte är så unga? Fina är de iaf, alla på sitt egna sätt. Och sjunger bra också. Inte de största idolerna för mig men hur ofta händer det något sådant här i vår lilla stad?Jättegrattis till iaf de 2 barnfamiljerna som vann en himla massa pengar. De andra känner jag ju inte men kul för er också. Fast extra kul när det är barnfamiljer som vinner!


Kommentarer
Postat av: Tiara

Jag ska ut alldeles strax =)

2010-05-02 @ 17:34:33
URL: http://tiiara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0