Helt sjukt

har det varit här nu ett tag. Som jag skrivit om tidigare har Fanny haft ögoninflammation och varit genomförkyld till och från sedan julhelgen.

När hon blev pigg var det min tur. Jag fick öroninflammation. Jag kände på söndagskvällen att någon "knakade" i mitt öra och sedan gjorde det jätteont. Tog en Alvedon och nässpray innan jag la mig och somnade. På natten vaknade jag av att det gjorde så ont i örat så jag inte visste vart jag sulle ta vägen. Senare på dagen ringde jag vårdcentralen och när jag väl kom dit konstaterade doktorn att det var dubbelsidig öroninflammation med kraftig rodnad och spricka i trumhinnan på höger öra. Jag fick Kåvenpenin 1g då det var sådan kraftig rodnad sa han.Har inte haft öroninflammation sedan sommaren 2003 när jag väntade Felicia. Förutom den gången var det nog 20 år sedan. Men just nu när det varit så mycket med vab och semester på nya jobbet så åker man på detta.
Sedan är det ju inte bara att man förorar en dagslön utan det är extra utgifter med medicinen och avgift till landstinget. suck..Dag 3 på min pencillinkur gick jag till jobbet men det var 3 dagar på jobbet som jag egentligen bara gick på ren vilja. Det tjöt i örat och varenda ljud var plågsamt. Mådde inte heller bra av pencillinet. Men vad gör man inte för pengar idag?

Nu har jag precis blivit helt frisk från den envisa förkylningen som inte velat ge sig av. Barnen kom hit igår och idag är jag hemma för vård av barn. Med Felicia.

Felicia är ett sådant barn som nästan aldrig blir sjuk men när säger att hon inte mår bra så mår hon verkligen inte bra. Hon har hostat hela hela natten och imorse klagade hon på huvudvärk och när jag kände på henne så var hon jättevarm och man såg i ögonen att hon inte mådde bra.

Nu orkar jag inte mera..nu vill jag ha vår..höra fågelkvitter..se det gröna gräset och knoppar som brister ut till fina gröna löv..känna solens strålar mot ansiktet..bort med alla virusar..och bort med ALL snö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0