Pengar hit och dit

Varit mycket utgifter nu trots att jag inte bott hemma på 4,5v. Ska ge M lite för mat och logi eftersom vi bott där alla 4 istället för han själv 2 av veckorna.  Fick papper från CSN att jag ska betala 8000kr i år och 2000 av dem nu i slutet av februari. HUR?Har en månadslön på 16800kr, om jag hade jobbat heltid. Detta är minimumlön och eftersom jag är obehörig förskollärare har jag den lönen trots mina 200 hp och intyg på 7 terminer på universitetsnivå. Vet att jag får skylla mig själv..Får ut ca 8000kr/månaden om jag inte jobbar extra. Har tagit så många extratimmar jag blivit erbjuden och kunnat. I mars kan det bli bättre då jag hoppas på lite bättre lön samt att det är då vi får den utlovade hyresfria månaden. Kanske kan jag då betala av mina skulder. Inte mycket det rör sig om. Inte om man har en "vanlig" månadsinkomst.

Störigt när man tar extratimmar på jobbet och så får man vara hemma för vab. Fast då får jag iaf några pengar. Det är ju ännu värre när man är sjuk själv och det är karensdag.

Visst kunde jag ha sparat in på en eller annan bok eller godiset, glassen och läsken vi köpte till lördagsmyset i den ”nya lgh” men jag vill kunna unna mig och barnen något gott eller roligt ibland. Jag vill leva också –inte bara finnas till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0