30


årsdagen närmar sig med stora steg. Handlar mer om timmar än dagar kvar nu.. Usch.. känns som att man nu lämnar tröskeln från att vara ung..i 20 årsålder..till att nu komma upp i de lite högre åldrarna..det känns jobbigare att fylla 30 än 25.. går inte ens att jämföra.. åldern är inte bara ett nummer..de enda som säger så är de som förnekar sin ålder och därmed inte hamnar i någon ålderkris..

Det finns en massa saker jag skulle kunna önska mig till min 30 årsdag. Körkort, ett fast förhållande med den jag älskar, en bättre hälsa (lägre vikt), mitt examensbevis och ett fast jobb. Inget av det är något som någon annan kan ge mig utan det är allt saker som jag kommer få arbeta med att få själv.

Jag önskar mig istället middag med familj och vänner, jag önskar mig något som har med avslappning att göra. Eller ett presentkort så jag kan köpa utekläder nu när jag sa börja jobba "på riktigt". Jag skulle gärna velat ut och resa men vem ska ha råd att ge mig något sådant? AHA, jag önskar mig en stor lottovinst för mig eller någon i min familj..haha..

Nej, att vi alla får fortsätta må bra är väl det viktigaste. Vi har haft tur i vår familj som inte drabbats av allvarliga sjukdomar eller liknande. Så det är väl det som får bli min slutgiltiga önskan: att vi får fortsätta med den turen.

Nej, jag önskar att hela familjen skulle vara samlad på min födelsedagsmiddag, och den inkluderar även dig Jennifer. Jag önskar att du hade varit här. Det är min sista önskan inför födelsedagen med den stora trenollan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0