Examen januari 2010?

Jag förstår inte hur tiden gått så fort. Jag satt i höstas och pulade lite med det men kände att det finns gott om tid. Helt plötsligt var det slutet av november och vi blev sjuka om och om igen vilket tog bort mer och mer tid från mina studier. Och så var vi i mitten av december när jag lämnar in utkastet till min handledare som säger att nu får jag kämpa stenhårt om det ska finnas en chans för mig att bli klar i tid. Och jag försöker. Jag försöker hitta motivationen men den finns inte alltid där. Jag har så mycket annat i huvudet och allt får inte plats.

Eftersom Växjö universitet och Kalmar högskola går ihop bildas den 1 januari 2010 Linnéuniversitetet och lite kurser görs om för att passa båda skolorna. Det gör att jag i januari och februari behöver åka upp för några seminarium jag inte räknat med och har nu lämnat in om tjänstledighet under sammanlagt 6 tillfällen.

Som det ser ut just nu känns det som att det är tajt om tid för att hinna med examensarbetet men det känns inte omöjligt än. Jag säger än. Får fråga mig om en vecka eller två.. den 11/1 ska jag upp till Växjö för den obligatoriska presentationsdagen men det måste inte vara helt klart till dess. Jag kommer att lämna in det i januari och sedan om det blir en massa kompletteringar eller inte (förmodligen en massa) så får det bli så. Men då har jag iaf lämnat in det!

Som det ser ut just nu kommer det starta ett äventyrsfritids under 2010 här i Nättraby. Vi fick hem papper då de vill undersöka intresset från föräldrar som har barn som till hösten kommer att gå F-2. Felicia ville INTE vara ute hela tiden. Vet inte om hon får tillräckligt med det utanför skoltid så hon känner att det räcker. Hon är mer inne i en pysselperiod och vill gärna rita, måla och klippa. Det som verkar bra med det här äventyrsfritidset är att de skrev tydligt att det inte bara handlar om att man ska vara ute utan att man ska göra något med tiden man är ute. Det är det som är utomhuspedagogik för mig. Att bara ta på sig och barn kläder för att gå ut – det är utelek/utevistelse men att göra något ”vettigt”, lärorikt och användbart medan man är ute – DET är utomhuspedagogik.

Jag kommer säkert söka tjänsten när den kommer ut. Även om jag tidigare inte varit intresserad av just skolålder/fritids så känns det som att jag har börjat ändra mig lite och gärna jobbar med 4-6 åringar..och varför inte 6-8 åringar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0