Hej mitt vinterland

...eller ja..så mycket snö ä det väl inte just nu men det är vitt ute och det står -11 grader på termometern så visst är det vinter..

Det kom snö i mitten av december och sedan har den, till och från, stannat här. Vi fick en relativt vit jul -även om en del regnade bort på juldagen..

Det var så kallt under ett par dagar när snön kom att vi inte kunde göra något med den. För att rulla en snöboll behövde man ta av sig vantarna och när man rullat två snöbollar med bara händer i flera minusgrader -då FRYSER händerna och de blev lätt lila..

Man ska inte klaga men när ska kommunen eller vem det nu är som plogar, lära sig att om det kommer snö så kan man se till att det inte bara är bilisten som kommer fram. Vi fick gå omvägar för att komma fram på vissa ställen här i byn eftersom de skövlat upp snön till meterhöga snödrivor i vilka det är svårt att köra vagn eller t.o.m pulka.

Fanny gillade inte att det var så mycket snö, hon bara gnällde eftersom det kom snö på vantarna och på halsduken och på stöveln osv.. Fanny är en gnällis!!
Här kommer iaf lite vinterbilder..

 
 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0