det gick snabbt

För någon vecka sedan var det vår sedan kom sommarvärmen och idag är det ..höst?

Igår var barnen med sin pappa på Tallholmen och senare på eftermiddagen fick jag ett mms:Hörde från någon att det är runt 14 grader i vattnet -FYYYY! Jag behöver nog minst 8 till innan jag kommer bada.

Blev så glad i lördags och idag över alla trevliga komplimanger jag fått efter min klippning. Inte visste jag att jag passade i lugg..då hade jag ju klippt mig tidigare.
Barnen på jobbet idag såg frågande på mig och jag fick kommentarer som:

barn: Har du peruk?
Jag: Nej, varför tror du det?
barn: Du har så mycket hår idag!

Haha..flera av barnen som tyckte att jag hade så mycket hår men det är väl för att jag nästan alltid har mitt hår uppsatt medan jag idag hade det utsläppt + lugg.

Flera föräldrar som påtalade hur snyggt jag passade i min nya frisyr och TILL OCH MED kassörskan på ICA undrade om jag hade gjort något med håret -hon tyckte att jag var sommarfräsch..(jag bor i en liten by där de flesta ser varandra ofta).. Kul att man kan få lite positiv uppmärksamhet av en sådan liten sak!

Nu ska jag äta lite mat och sedan blir det till att läsa igenom mitt examensarbete igen innan jag skickar in det för FÖRHOPPNINGSVIS allra sista gången (förutom ev kompletteringar efter opponeringen). Har till klockan 23:59 på mig -efter det är det kört..ska nog inte vara några större problem. Fast man ska aldrig säga aldrig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0