helgen som gått

I fredags hade jag min 4:e stängning för veckan men hade barnen med mig sista timmarna. Skönt att slippa springa och hämta dem innan stängning på fritids/förskola och jag tror att deras fröknar blev minst lika lättade då de slapp vara kvar till kl 18 på en fredag!

Vi gick hem och mös med hemmagjorda hamburgare och sedan blev det förberedelser inför lördagens namngivningsceremoni. Vi skulle ju alla ha nagellack och sedan skulle jag fixa mitt hår. Så här var det före och efter klippning och färgning:


(ursäkta minerna men man är inte alltid på humör och även om man är det så blir det inte alltid bra)

Igår var det alltså dags för namngivningsceremonin. Det var min systers dotterdotter som skulle "döpas". Namnkalaset hade vi på norra Långös lekplats och vilken tur vi hade med vädret!Trevligt sällskap. Goda kakor och smaskig tårta. Musik av Malins kompis som spelade "Färger i en vind" (från Pocahontas) på tvärflöjt. Allt som allt mycket fint och jag tror att alla blev nöjda.

På kvällen mötte jag upp mina arbetskollegor som hade möhippa då en av mina arbetskamrater ska gifta sig i sommar. Vi pratade, drack lite grann och skrattade en hel del. Sedan bar det upp mot stan. Vi var på Harrys och Stars and stripes. Jättetrevlig kväll men jösses vad jag hade ont i fötterna när jag kom hem.

Har sovit halva dagen idag och det behövdes. Liten promenad i det UNDERBARA sommarvädret har det blivit och sedan har jag också planterat en blåbärsbuske som jag fått av min syster. Hon fick den som sommarpresent på sitt jobb men hon har inte plats för den så jag satte den i min kolonilott men hon kan väl få smaka blåbären som kommer. Det var snustorrt i kolonilotten så jag fick vattna en hel del idag. Rensa bort ogräset bland smultronen orkade jag inte så det tar jag en annan dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0