stambytet

som de började med i januari är snart på sluttampen..eller nja..på pappret skulle det varit det iaf. Nu är det backup jobb som gäller för PEAB, Bravida och Ericsson VVS. De ska in i våra lägenheter för att bl.a. dra bort de nya elementen och borra nya ventilationshål då våra fläktar och ventilationer inte fungerar. För några veckor sedan kom de till min lägenhet för att ta bort badrumsgolvet och lägga nytt -det var fel lutning vilket gjorde att hela golvet blev blött när jag duschade. När jag påpekade det för vår (inkompetenta) bovärd sa han att det var mitt fel och jag skulle duscha lugnt och försiktigt och inte skvätta så mycket!! Han sa det, PÅ RIKTIGT! Fast å andra sidan ska man nog inte lyssna för mycket på honom då han vid samma tillfälle försökte skrapa bort fossiler från mitt stengolv i hallen och såg väldigt frågande ut när jag sa att det var just fossiler och att de varit där ett bra tag och inte går att ta bort..hmm..

Utemiljön skulle vara påbörjad nu i juni men haha -att vi gick på den lätta! Det ska börja borras för avlopp och fjärrvärme snart vilket gör att utemiljön inte blir klar förrän tidigast efter semestern! Suck..

Inte för att klaga men betalar jag full hyra vill jag ha en fungerande bostad. Här kommer iaf lite bilder från våren och lägenhetens förvandling!

kök före       köket urplockat 13/1 -10

Fanny undrar vad som händer      påbörjad rivning 17/1 -10

köket 24/1 -10         köket 24/1 -10

köket på väg upp igen 7/2 -10  kök 20/5-10 

badrum 13/1 -10     badrum 13/1 -10

badrum 24/1 -10  badrum 24/1 -10

badrum kaklat och fint, 7/2 -10  badrummet klart, 20/5 -10

vardagsrum inplastat  möbler och kartonger huller om buller

byggnadsställningar upp 13/1 -10  lite svårt att komma fram ibland

barnens rum efter målad vägg och ny säng 

vi fick lite mindre hall men större badrum så nya hallmöbler och lampor fick inhandlas.

Överlag är jag mycket nöjd med stambytet -iaf på insidan men det som brustit på vägen är: kommunikation, information, servicekänsla samt hänsyn och respekt för oss boende. Trist men sant!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0