Bokmal?

                                    

Jag ÄLSKAR böcker. Den 25:e februari varje år är bland det bästa jag vet för då börjar bokrean! Jag köper nästan aldrig kläder och går inte ofta ut och dansar/festar. När jag spenderar mycket pengar är det oftast vid bokköp.

När jag gick på universitetet var det nästan alltid studentlitteratur som lästes -man hade inte tid eller ork till annat. Det var då jag började lyssna på ljudböcker istället. Det fungerar bra när man åker så mycket buss som jag gjorde och inte kan läsa på bussen. Jag har lyssnat på alla Camilla Läckbergs och Åsa Larssons böcker och måste säga att Katarina Ewerlöf är underbar som uppläsare. Hon fångar en och man blir intresserad av att höra mera. 

Nu sist på bokrean hittade jag inte så många som jag skulle vilja ha. Mycket för att jag lyssnat på de flesta nya jag varit intresserad av men också för att en del inte kommit ut ännu. T.ex. Tomas Bodströms uppföljare till Rymmaren, som heter Idealisten och boken om Patric Swayze som jag också skulle vilja läsa.

Jag är väl lite av en all-läsare men får jag välja blir det deckare eller biografier/memoarer. Just nu i bokpaketet från BOKUS blev det böcker av/med: Jessica Andersson, Andreas Carlsson, Barack Obama och Liam Norberg samt boken Infiltratören som är baserad på en verklig person som arbetade som informatör för polisen, tänk Frank Wagner i Falk-filmerna.

                                        


Till barnen blev det under bokrean lite gott och blandat. Tillsammans fick de "Riddar-Rakel" och Alfons Åberg medan Fanny fick en egen bok om Bolibompadraken. Felicia, som nu börjar läsa lite smått, fick lätt-att-läsa böcker, flera av Martin Widmark (även författare till Rakel-böckerna) som jag tycker är jättebra.

                                                       


Jag har även beställt en bok i serien "Vem?" av Stina Wirsén till Fanny som hon ska få när hon fyller år. Denna gång blev det "Vem sover inte?" och den verkar lika kul som de andra 8 (!) "Vem?"-böckerna hon har sedan tidigare. För varför ska barnen sova när inte de vuxna sover?..haha..Bilderna i dessa böckerna är underbara!

 


 
Kusinen som kräks efter att ha ätit för mycket pepparkaksdeg i "Vems mormor?". Kolla in mormors snygga skor!

 
Lilla nallen vill inte sova i "Vem bestämmer?"


Katten och nallen leker tillsammans i "Vem är arg?"Alla tre vännerna har fått på sig sina kläder i "Vems byxor?". Kolla in nallen i mitten..haha..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0