Jag blir galen!

                                               

Efter en trevlig dag med Malin och Alma var jag på City Gross och storhandlade eftersom barnen kommer ikväll. Det blir varannan söndag som jag handlar mycket. Förbereder en middagslista som kan hålla beroende på vilka tider vi kommer hem på kvällen. Allting var lugnt.

Väl hemma sätter jag igång att laga lite mat när telefonen ringer. Det är Morgan. Han säger att Felicia fortfarande har ont i öronen (haft t.o.f sedan fredags) och att Fanny verkar febrig och trött. Jag säger att de kan komma ner lite tidigare så jag kan ha lite koll på sjuklingarna och ev förbereda mig inför morgondagen. Knappt 10 minuter senare ringer han och säger att Fanny hade 39,5 grader och slocknade i soffan medan han packade ner deras saker. 

Vi bestämde då att Fanny ska sova där i natt och jag kommer upp och hämtar Felicia. Det gör att Fanny får vara hemma imorgon med honom tills han ska till jobbet. Han kör hemifrån 14:30 och jag slutar 17:30 -you do the math! 

Jag pallar inte detta snart. Känns som en förbannelse. Sedan jag fick mitt nya jobb i januari har jag varit borta nästan 1 dag/vecka. Någon gång har jag haft semester för att komplettera lektioner i Växjö men annars har det varit jag eller barnen som varit sjuka.

Att Fanny har lätt för att bli förkyld vet vi ju men det brukar inte vara några större problem. Men under det senaste halvåret har det varit mycket. Fannys ögoninflammation, min öroninflammation, biverkningar efter sprutor, magsjuka och mycket feber. Vi har inte ens varit sjuka samtidigt utan det går verkligen laget runt i omgångar.

Felicia är väl förmodligen ett "öronbarn" då hon emellanåt får riktigt ont i örat. Vi ger henne nässpray och Ipren och efter 1-2 dagar går det över. Men tydligen inte denna gången. suck..

Hur ska jag lösa morgondagen? Hur ska jag lösa veckan som kommer om en eller båda två fortsätter att vara sjuka. 

Sliter snart av mig håret. Känner mig så frustrerad att jag bara vill skrika rätt ut. Men tror tyvärr inte att det hjälper!

                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0