nytt tillskott till familjen

Så har äntligen den lilla flickan kommit. För vi visste ju sedan ett par månader tillbaka att det skulle bli en flicka. Hon ville inte stanna kvar riktigt hela tiden ut så hon kom 5 dagar före bf. Liten var hon men söt som socker.
                                   


Nu är jag alltså mormoster. Eller gammelmoster som det kallas mer vardagligt.

Eftersom jag varit genomförkyld så ville jag inte riskera att smitta henne utan fick nöja mig med att höra från resten av familjen hur söt hon var och se kort som jag fick skickade till mig.

Så kom den dagen när jag fick lukta på bebis. Lilla söta Alma..
                     

Jag var lite rädd att jag skulle få bebislängtan men som tur var infann den känslan sig aldrig. Visst är hon underbart söt och liten men samtidigt tycker jag det är skönt att mina döttrar börjar bli stora.

Fast jag har kanske, jag skrev KANSKE, ändrat mig om att aldrig ha fler barn. Fråga mig om 5 år, om jag har fast förhållande och bra ekonomi så.. Men en sak i taget..

 
Felicia tyckte det var jättemysigt med lilla Alma, hon ville hålla henne hela tiden och hon var så försiktig.Fanny tyckte nog det var roligt först men sedan blev hon uttråkad av att inget hände. Hon ville ju leka med Alma.


Tänk att mina flickor redan är så stora, vart har tiden tagit vägen?

Kommentarer
Postat av: Åsa Appelqvist

Hej!

Nej men så söt hon är. Ja du, tiden går alldeles för fort. Tristan är ju snart 19 månader. Michaela fyllde 11 i förgår, och robin blir ju 14!! år i höst..

Ha det bra..

Mvh Åsa.

2010-03-05 @ 09:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0