Solen lyser..himlen är blå..

eller inte just nu men hela dagen idag har det ju varit underbart. Andra dagen i rad med klarblå och molnfri himmel med en stor härlig sol. Nu känns det ju som att våren faktiskt kommer även denna gång.

                                     

Man (läs jag) märker hur viktig solen är för humöret. Igår och idag när jag gick hem från jobbet verkar alla promenerande människor så glada och hälsar. På jobbet märks det också att alla reagerar bra på solens energi.
                                             


Eftersom jag är en typiskt A-personlighet som lätt blir nere under hösten är det nu underbart att känna hur kroppen byggs på med posivitism..det gillar vi..


                      

Jag känner hur jag ser på vissa saker på ett annat sätt. Jag tror att jag nu vet hur jag ska gå vidare med en del saker som jag inte riktigt vetat om eller hur jag ville innan. Jag känner att det snart är dags att ta tag i mina promenader igen. Det har inte varit mycket alls sedan i december när snön kom. Jag ska kolla upp när det passar ihop med mitt schema från jobbet. Vill inte gärna ut och gå i mörkret. Jag är inte rädd för mörkret -bara för de idioter som kan gömma sig däri..

Ikväll får det nog bli lite slapp i soffan. Vari en tuff vecka med dagar på jobbet mellan 9 -12 h pga extratimmar och möte men det är så den vecka man är barnfri. Det är ju då man får passa på.


Finns bara en sak som känns lite trist mitt i allt. Att man är helt själv. Är inte alltid så kul att vara ensam och titta på tv. Egentid är bra men för mycket känns bara som ensamtid. Fast det löser sig nog det också. Nu när våren är på väg. Vem vet vilka vårkänslor som väcks då?

                                                                
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0