Vårtecken och finbesök

Nu har morgondagen löst sig och jag har lugnat ner mig..Tänkte ju berätta lite om veckan som gått.

Måndag till onsdag jobbade jag bara några timmar på jobbet, jag har ju en utfyllnadstjänst vilket gör att jag hoppar in när ordinarie personal med nedskuret schema går hem.

I tisdags hämtade jag barnen och de sov här till onsdag -vi försöker lösa hämtning m.m. så gott det går utefter barnens bästa. Morgan har ju börjat jobba kvällspass vilket gör att det blir lite pusslande i främst hans veckor men också mina.

I tisdags tog jag en rask promenad i byn och det var så underbart skönt. När jag lämnat barnen på onsdagen tog jag ännu en rask promenad men denna gång längs med ån. OJ vad halt det var men med solen i ansiktet och powerwalk musik i hörlurarna skuttade jag fram. Finns ingen motionsform jag gillar så mycket som powerwalking och nu kan man ÄNTLIGEN röra på fläsket igen.

                                      

Ännu ett vårtecken fick jag då det kom ett oväntat besök i tvättstugan i onsdags kväll:

                        
Visst, jag är utomhuspedagog och anser att man ska respektera allt levande. Men det gäller när jag befinner mig i deras hem, dvs skog eller liknande. Därför tycker jag att det inte är mer än rätt att spindlar och andra djur respekterar att jag inte vill ha dem i mitt hem. Nu "råkade" jag ta ett moppskaft och dela källarspindeln i hundratals bitar. Han fick skylla sig själv som satte sig mitt i dörröppningen!


I lördags hade jag funderingar på att följa med min syster till Harrys och kolla in det nya stället. Är ju inte ofta jag är ute men eftersom min mage och jag inte var kompisar torsdag och fredag tyckte jag att det nog vore lämpligast att låta bli. Malin och Alma kom hit istället och sov över här till idag.

Alma är så otroligt söt och även om hon är liten, liten så märks det hur mycket som har hänt sedan jag träffade henne sist. Nu ler hon och är mera vaken. Det är sjukt vad fort det går.

"Lånade" kort från Malin så ni får se hur söt hon är. Blev tyvärr inte några kort med mig och Alma eftersom hon skulle gråta och "ropa" på mamma när hon var hos mig. Eller, jag, det gick bra när Malin inte var i närheten men så fort hon hörde Malin prata så gallskrek hon och ville bort från mig. Nåja, hon kommer nog upptäcka så småningom att gamlamoster är mycket generös och snäll.

                                            


Kommentarer
Postat av: Tess

powerwalks i solsken och bra musik i öronen är det bästa som finns !

2010-03-22 @ 23:35:36
URL: http://leonita-nova.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0