Sommaren på väg?

Ja inte om man ser till vädret. Idag har det verkligen varit höstväder med regn, mörka moln, stark blåst och inte många grader på termometern. Men ändå känns det som att sommaren är på väg.

I lördags var Felicia på kalas hos en klasskompis och lyckades bli getingstungen (?) på smalbenet. Igår såg det inte så farligt ut men idag när hon vaknade var det rött och svullet från strax nedanför knäskål ner över foten. man såg inte fotknölen för att det var så svullet. Rött, varmt och huden stramade vilket gjorde att hon knappt kunde gå. Fanns inte så mycket mer att göra än att vara hemma och ringa 1177.

                                                
De sa att jag kunde lägga på ett alsolomslag och avvakta eller ringa Vc. Eftersom jag vet hur svårt det är att få tag på tider ringde jag Vc, tänkte att om det skulle bli bättre så kunde jag ju lämna återbud.
Men det gick inte över utan vi gick till Vc och där fick hon ett alsolomslag och så fick vi namn på ett antihistamin som hon ska ta några dagar. Hon har tidigare visat att hon är överkänslig mot myggbett (något hon tyvärr fått av mig) och vi har varit lite oroliga att hon skulle vara överkänslig även mot getingstick, men det visade sig att det hon nu har är en gansla vanlig lokal allergisk reaktion. Skönt..att det inte verkar vara värre menar jag.

                                     

Idag har jag förberett Felicias matsäck till imorgon då hennes spår i skolan ska till en bondgård, det blev pannkakor efter många om och men. Jag har även plockat fram Fannys sommarklänning eftersom det imorgon är sommarfest på hennes förskola med drop-in -fika. Själv ska jag jobba sent eftersom vi ska ha tema avslutning i skogen med lite sånger med tecken och teater. Givetvis ska det regna imorgon. Men det känns ändå som att sommaren är på väg.

Planering inför semestrar, skolavslutning för Felicia, inskolning av Fanny till stora avdelningen och dags att kolla igenom sommarkläderna.

                    

Imorgon kan det även bli en intressant pratstund. Vi får se hur jag känner efter den. Vi får se hur saker och ting läggs fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0