Tävling!Jag tävlar om en goodiebag hos
Agnes för att fira hennes 100:e tävling!

Sponsorer och vinster:
Canvastavlan – Presentkort på 600:- att köpa canvastavlor för
Carolines Smyckeskrin – Presentkort på 200:-
Cb kids – Presentkort på 200:-
Disktrasa.com – Två valfria disktrasor
GobliGobli – Snuttefilt
Hippa Hem – Moln-förkläde och svamplampa
Kotteshoppen – PC-spel Lek&Lär
Lilla Hemmahuset – Scarfen “Bruno”
Lily och Brorsan – Snuttefilt ”Label-Label”

Namnnappen – Valfri motivnapp
SmultronbynBabyskramla, racerbil och kullabyrint
Storasyster & Lillebror – Linne “Orange Dog” i valfri storlek
Tidningstorget – Magasinogram på 100:-
Tjusigt – Familjealmanacka 2011
Unik Dekor – Valfri väggtext
Villes Veranda – Kärlekshjärta


foto -program

Har sett flera vänner som på sina bloggar och på FB har gjort fina fotokollage men jag har inte förstått hur dem har gjort det. Hade photoshop på datorn men har inte satt mig in i det. Nu har jag fått tips på det foto-program som mina kolleger använder och jag provade det nu ikväll.. Såå kul att göra små kollage.

Fick ny inspiration till barnens scrapböcker som legat på matsalsbordet i flera veckor och ropat efter min uppmärksamhet. Korten är ju framkallade så det är ju inget som egentligen hindrar mig..Ja, det ska vara brist på tid då. Men man får prioritera.

Här kommer några smakprov från mina första kollage på barnen, korten är från i somras.


Höst

Här kommer ett inlägg. Har ju bara gått 3 ½ månad sedan sist..
Har haft sommaruppehåll där jag bara har njutit av sommaren. Kunde ju blivit ännu bättre om jag hade haft jobb en del av sommaren eller om a-kassan inte hade dröjt till slutet av september. Men man får vara nöjd för det lilla :)
Sedan augusti jobbar jag nu på en förskola i byn där jag äntligen kan praktisera min utbildning och specialisering på riktigt. Det är just nu ett vikariat till årsskiftet men hoppas såklart på förlängning. Ett heltidsjobb i samma by som jag bor i gör väldigt stor skillnad för mig. Jag känner mig inte längre stressad över ekonomin eller för att barnen tillbringar alldeles för lång tid på förskola/fritids. Jag behöver inte heller känna pressen över att bli klar i skolan då jag i september fick mitt super-duper-efterlängtade examensbevis!Men just nu njuter jag bara av hösten och de underbara färgerna som finns i naturen. Tror faktiskt att detta är en av få höstar på många, många år som jag inte hamnat i en svacka utan mår bra! Livet känns bra just nu!


RSS 2.0