1. Presentera mig själv

Haha..skrev ju visserligen att man inte kommer ha tid varje dag men att det skulle ta 2 månader trodde jag ju inte ;)

Jag är en..tjej..hmm..kvinna. Jag är iaf i mina bästa år om jag får säga det själv!
Har två döttrar som är 7 år och 4 år. Är separerad från barnens pappa sedan 2½ år tillbaka. Bor i en mindre by utanför Karlskrona.

Har 3 syskon; äldre bror, äldre syster och yngre syster. Detta på min mammas sida. På min pappas sida finns det 3 systrar till. Mer om det under punkt 3: "Mina föräldrar". Jag har två systerdöttrar och en systerdotterdotter.

Jag är en väldigt envis människa som gärna vill ha kontroll över saker. Att vara spontan och impulsiv är inte alltid min grej. Kan nog bero på vad saken gäller isf. Ska jag t.ex. ut och resa vill jag gärna kolla upp innan vad man kan göra och hur det ser ut osv. Men på jobbet eller med mina barn kan jag komma på något hux flux och det löser sig så bra. Kan av en del ses som en moraltant eftersom jag gärna talar om hur man "ska" göra, jag är ganska principfast när det gäller normer och anser mig själv vara relativt fördomsfri. Jag kan vara väldigt generös och vill gärna ställa upp för de som behöver det (familj o vänner), oftast mer än vad jag borde. Men jag har under senaste året lärt mig att säga nej!

Har fått smeknamnet "melaqe" från mina albanska vänner. "Melaqe" betyder ängel och varför jag fick det namnet får de berätta men om du frågar min dåvarande pojkvän kan du få svar på varför han istället började kalla mig för "dreqi" (djävulen)..hihi..har en tanke på tatuering som involverar just dessa två gestalter men mer säger jag inte..ni får helt enkelt se :)


Mitt jobb.
Har läst till förskollärare på Växjö Universitet men tog min examen vid Linnéunivesitetet. Universitetet hann ju byta namn innan jag var färdig. Började läsa när Felicia var 9 månader och sedan hann jag med att vara mammaledig en gång till och arbeta på tre olika förskolor innan jag tog examen. Inriktningen på min utbildning var hälso- och utomhuspedagogik vilket passar bra då jag just nu arbetar på en förskola med fokus på äventyrs- och utomhuspedagogik.
Jag stormtrivs på mitt jobb då jag får chans att använda det jag lärt mig under min utbildning och under mina andra anställningar på olika förskolor. Arbetar i det allra bästa arbetslaget och vi har en underbar barngrupp vilket gör det roligt att gå till jobbet.

Ser mig själv som en positiv (får tillägga: nuförtiden) människa som just nu gillar sitt liv :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0