att börja om från början

är väl inte alltid så lätt...

Men jag känner att jag gör det nu. Inte bara med bloggen utan med hela mitt nya jag.
Jag känner att jag mår bättre än på många år och jag börjar sakta men säkert få tillbaka lite självförtroende. Jag har börjat förstå att jag inte alls är så kass och misslyckad som jag tidigare trott -jag är faktiskt riktigt bra på många saker!
Att vara på botten är inte alls roligt men jösses vad kul det är när man varit där och kommer upp en bra bit på backen. Ännu roligare är det när man tagit sig dit själv. Självkänslan får sig verkligen en knuff uppåt!Idag har varit en bra dag. Åkte tillsammans med min ena arbetskollega till Kalmar och shoppade loss på


Tanken var först och främst att handla till vårt jobb. Vi har planer på att möblera om på vår förskolas inneavdelning och behövde därför lite smått och gott; bord och lådor. Tyg och annat "krafs". Vi var så otroligt ekonomiska och välplanerade att vi klarade rekvisitionen med: +-0kr!

Till mig köpte jag bl.a. en ny bäddmadrass -en mycket tjockare.
Jag har ju sovit i min bäddsoffa i över 2 år nu och det är nog inte bäddsoffor gjorda för. Speciellt inte när man har en 5cm tjock madrass på..hmm..jätteskönt när man känner fjädrar och skarvar i ryggen..nja..

Men inatt kommer jag att sova som en prinsessa, min nya bäddmadrass är nämligen 12 cm tjock! Hur jag ska få plats med den i schäslongen när jag ska bädda är ju en annan femma. Kanske bara får knyta ihop den och ställa på (inglasade) balkongen under dagen? Borde ju isf räknas som vädring och ta bort kvalster, eller?

Prinsessan på ärten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0