Nya tider...

...har kommit och förhoppningsvis fortsätter det bara så här...eller kanske snäppet bättre?

Läste häromdagen igenom min blogg och upptäckte hur otroligt negativ den är i många delar.

Jag mådde ju inte bra under delar av 2009/2010 men HALLÅ! -varför skriva det så alla kan läsa.

Nåja, nu är mitt liv mycket ljusare!

Jag har tagit min lärarexamen och jag har ett jobb som jag stormtrivs på. Jag älskar att vara ute mycket, att få möjligheten att använda den kunskap och erfarenhet jag har fått både genom egna livet men också från lärarutbildningen.

Jag har underbara kollegor i arbetslaget som jag kan bolla idéer med och vi kan ge feedback, positivt och negativt, utan att någon mår dåligt.

Ekonomin är ju bättre eftersom jag nu arbetar 100 % som förskollärare.

Barnen och jag har kommit in i bra rutiner under de veckorna de är hos mig. Jag känner inte heller att jag måste träffa dem under den veckan de inte är här. Vet att det kan låta hemskt men jag vet ju hur bra de har det hos M och jag vet också hur mycket gladare jag blir på måndagen när de kommer om jag har utnyttjat min barnlediga tid till mig själv och jobbet.

Hur det har gått med mig själv under senaste året? Ja, vikten är ju där den är. Men jag känner ju att så fort jag mår lite bättre psykiskt så bryr jag mig inte lika slaviskt om att ställa mig på vågen varje vecka. Jag vet att det finns ganska mycket extra som ska bort och det ska bort. Sakta men säkert!

Jag har gått vidare med mitt liv nu, släppt allt det gamla. Jag har lämnat den extrem-negativa Angelica bakom mig och känner nu hopp inför framtiden.

Nästa vecka börjar mars och med den kommer våren! Gräset och blommorna kommer fram. Fåglarna kvittrar och det blir ljusare ute. Energinivån kommer åka spikrakt uppåt! Härligt!


Kommentarer
Postat av: Tess

härligt!

2011-02-27 @ 18:15:11
URL: http://mandelblomma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0