11 Mina syskon

Denna punkt blir ju ganska lik nr 3. Mina föräldrar..

Jag växte upp med min mamma och mina äldre syskon. En bror som är 7 år äldre och en syster som är 5 år äldre.. När jag var 8 år träffade min mamma en ny man och när jag var 12 år fick jag en lillasyster..

Under de första åren kändes det som att hon var min "halvsyster" medan jag vuxit upp med mina äldre syskon och kände mig närmare dem. Men de senaste åren har jag inte brytt mig om att säga halvsyskon för vad är ett halvt syskon? Antingen är man väl syskon eller inte?

På min pappas sida finns det fler syskon till mig. Där finns tre systrar som jag inte haft kontakt med förrän jag hittade en på facebook och genom henne hittade jag ännu en. Den tredje har jag bara sett kort på.

Det som känns skönt med att jag har "hittat" de tre systrarna är att jag numera kan se likheter med ett syskon. Jag har andra syskon med bruna ögon, mörkt hår och som är kraftig och former på "rätt" ställen..Jag och mina syskon på mammas sida har inte några likheter alls utseendemässigt men däremot lika på vissa andra sätt..oavsett om vi vill erkänna det eller inte ;)

Jag och mina äldre syskon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0