4. Det här åt jag idag

Haha..vilken konstig rubrik men fine -vi kör på det..vet ju inte hur intressant detta kan bli för er läsare dock ;)

Jag kör sedan några veckor tillbaka med Naturdiet. Jag byter ut något/några mål om dagen med detta dietpulver. I samband med detta så har jag dragit ner på nästan alla kolhydrater. Med det menas alla "synliga" som t.ex. pasta, potatis, bröd, ris men är inte helt GI eller LCHF eftersom det finns kolhydrater i en en hel del matvaror och jag vill inte byta livsstil utan mera lägga om kosten så den kommer passa den livsstil jag har nu.
Jag har tagit bort choklad och coca-cola ur mitt liv och för mig var detta en väldigt stor omställning. Jag har en förmåga att dricka mina kalorier och eftersom jag inte dricker kaffe gör coca-cola att jag kände mig piggare. Utan colan fick jag huvudvärk..abstinens med andra ord. Man skulle lätt kunnat kalla mig för sockermissbrukare. Men sedan någon vecka innan påsk har jag lagt ner detta och till helgerna kommer ingen cola eller choklad innanför min dörr!

Så tillbaka till dagens rubrik:

Till brunch (väldigt sen frukost) blev det en Naturdiet färdigblandad med jordgubbssmak
Mellanmål: banan och vatten
Middag: grillat kött, halloumi ost och championjoner, grönsallad med festaost samt en liten röra på turkisk yoghurt, paprika, avokado, gurka, sharlottenlök och vitlök. Loka jordgubb till det.
Dessert: blåbär, hallon och jordgubbar..iste..
kvällsmat: en Naturdiet med Caffe Latte smak och en bit Galia melon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0