7. min bästa vän

Detta är också en väldigt svår punkt..har tidigare haft en bästa vän som jag umgicks med jämnt men sedan ändrade hon sig helt, slutade berätta saker för mig och helt plötsligt flyttade till annan stad. Numera pratar vi inte alls. Före henne fanns det en killkompis som jag älskade som en bror. Han ställde alltid upp och vi pratade om saker som ingen annan vet att vi pratat om. Men även han flyttade.. Under min studietid i Växjö hittade jag äntligen en ny vän..vi var så lika på allt..hon klarade av att jag hade barn och levde ett annat liv än hennes studentliv. Men sedan flyttade hon..och vår kontakt försvann sakta men säkert..

Har därför "klarat" mig utan en bästa vän under flera år, har inte riktigt haft tillit till någon. Jag såg givetvis mitt ex som min bästa vän men inte samma sak.

Och så helt plötsligt hittar jag henne -en som man kan vara sig själv med och kan säga allt utan att linda in det..Vad händer -då ska hon också flytta..hmm..otur?

Har såklart andra vänner och även väldigt bra vänner som jag pratar mycket med och som jag verkligen gillar att umgås med men varför alla som jag verkligen öppnar upp mig för försvinner kan man ju fundera över..det är ju inte så att jag skrämmer bort dem utan det är ju verkligen så att de flyttar..hmm..

Kommentarer
Postat av: Tiara

Tycker att det är synd att ni har förlorat vänskapen på grund av flytt, men jag kan tycka att riktig vänskap klarar av flyttar med, även till andra länder. T.ex. jag och Jasmine, jaghar bott i kävlinge, eksjö och till och med el salvador och nu bor hon i växjö, men vi har inte tappat bort vår vänskap. Visst, vi kanske inte pratar eller träffas lika ofta, men vi vet att vi alltid finns där för varandra och tur är väl det att vi lever år 2011 där det finns både telefon och internet! Ge inte upp din vänskap med hon som ska flytta! :P

2011-06-07 @ 10:44:13
URL: http://tiiara.blogg.se/
Postat av: moster Angelica

Jo, klart kan man vara kompisar fast man inte bor i samma stad. Men hade ju inte gjort något om man har möjlighet att träffas oxå :/De andra tre jag tappat kontakten med berodde ju på andra orsaker också och inte enbart på att de flyttade..

2011-06-07 @ 23:21:53
URL: http://melaqe.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0